måndags morgon

Godmorgon! Lite dålig uppdatering för mig nu i helgen, har knappt varit hemma. I lördags var jag i Grönalund med Maja Fanny och Emma, riktigt roligt! Lite bilder lägger jag upp sen, ska fixa klart mig nu sen cykla förbi Maja och seen till skolan.. ha en bra dag! Pusshej / Lina

-

idag följde jag med mamma till valbo. fick lite grejer med mig hem också, ett par jeans, en cardigan och ett par gummistövlar haha. sen åkte jag till spåret och sprang lite.
nu kollar jag på gustaf med syrran och hennes kompis, ska snart käka. imorn är det skola också, usch..
/johanna

jag,andréa&moa på idrotten någon gång tror jag. haah

beck

jag och tyra tog bussen in till stan för att kolla på beck- i stormens öga. den var asbra, så alla som inte har sett den och vill se den, se den!
blev ingen skola för mig idag, mådde inte så bra. så jag har bara legat hemma och kollat på one tree hill och kikat på massa kläder. så imorn ska det beställas! me like..
näe nu ska jag strax sova, vi hörs imorron, puss!
johanna

i dont wanna lose your love tonight

hade träning idag med nya tränarn. han verkar asbra, med tanke på att han aldrig har tränat nå lag förut.
det här kommer bli en kanon säsong känner jag på mig.
nu ska jag snart sova, först ska jag kolla på one tree hill. /johanna

kärlek

klassensdag

Kom hem från skolan för ett tag sen. Idag hade vi klassens dag, så vi hade 7-kamp på baksidan av skolan. Riktigt kul faktiskt, och mitt lag vann! ;) Nu sitter jag i soffan och kollar på tv, ska bara ta det lungt ända fram tills träningen ikväll. Pusshej, / Lina
Lägger nog upp några bilder sen..

in school


sitter i skolan och har nyss fått våra datorer, då kan de se ut såhär
/johanna

rubrik

slutade typ halv fyra idag. har inga vanliga lektioner den här veckan, idag hade vi pimp my school, och det är precis vad det låter som. vi skulle "pimpa" skolan lite. haha.
när jag kom hem la jag mig och kollade på one tree hill fast jag somna direkt, var hur trött som helst och hade huvudvärk. så när jag vaknade gick jag ut och gick med tyra, gick inge långt för mina ben vägrade. känns som om jag gått flera mil idag..
men nu ska jag sova / johanna
PUSS

One tree hill!

Jipppie!
Har länge undrat när One tree hill börjar igen, kollade nyss på kanal5.se och där stod det att det börjar den 13 september! Inte så länge kvar, fyfan vad bra! Älskar den serien, finns ingen bättre.

Idag efter skolan följde jag med Maja och Tyra till stan. När jag kom hem så blev det en timmes promenad med Ida. Nu sitter jag här, har skavsår på båda fötterna.. inte bra, vi som har träning på torsdag. Jaja, ska nog städa till lite på mitt rum snart, det är så himla stökigt. Sen går jag och lägger mig, godnatt / Lina

är du påväg hit eller härifrån?

första dan var helt okej. började nio, och det stog att vi skulle sluta halv tre. men vi fick sluta kvart över tolv eller något sånt.
jag & moa hann precis på bussen så nu är jag hemma.
och vad har vi gjort idag då? jo, gått,gått & gått! fram till lunch gick vi bara runt på stan, överallt för dom ville att vi skulle lära känna varandra, så dom delade in oss i grupper. inte de bästa sättet att lära känna varandra, för de funka inte sådär jätte bra.
jag hamnade iaf i en bra klass, känner rätt många, om inte annat så känner jag igen de flesta, nu väntar jag bara på schemat!
menmen, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag på gif matchen med lina tyra och maja.
PUSS

du håller mig kvar i nånting jag lämnat förlängesen

nu ska jag strax gå ner till busshållsplatsen och åka till skolan. jag är sjukt nervös, men det kommer säkert bli bra, känner ju rätt många jag ska  gå med.
idag efter skolan ska jag gå på gif match med tyra, fick biljetter av pappa  som hade fått dom från jobbet eller något sånt.
haha men nu ska jag slänga upp lite bilder sen måste jag gå. / johanna
PUSS
stockholm med ida

haha ser ni? jag fick ett hjärta i min choklad! :)

elins konfirmation


maja&jag



Min helg

I fredags var jag hemma hos mormor och morfar på kräftskiva, roligt var det. Jonas sov kvar hos mig. Sen igår var det ju skola, lite information och sånt, det tog ungefär 45 minuuter. Sen kl tolv kom Maja och hämtade mig så åkte vi till grusgropen och stod i kiosken till kl fyra. Sedan på kvällen kom Maja Ida Tyra och Johanna hit så kikade vi på Stand by me, riktigt bra film! Sen så kom Jonas och sov hos mig.
Idag kl elva kikade jag på Elins konfirmation, sen var jag med Jonas. Han åkte hem för ett tag sen.. och nu ska jag lägga mig och sova så jag är pigg tills skolan imorgon. puss hej / Lina

jag ska samla mina krafter och göra nånting stort, för dig

nu ska jag ut med maja&tyra, vi hörs sen/ johanna
tänkte lägga in lite bilder  från stockholm och elins konfirmation osv.
PUSS


i still need you, but i dont want you

kom hem runt fem från stockholm igår. handlade inte så jätte mycket men jag är ändå nöjd. på kvällen åkte jag,lina,maja,ida&tyra hem till lina och kollade på film. kollade på stand by me, även fast jag har sett den många gånger så var den lika bra den här gången.
idag ska jag på konfirmation sen kanske jag ska till stan med tyra, annars vet jag inte vad jag hittar på.
/ johanna

lars winnerbäck

klicka här och lyssna på jag får liksom ingen ordning! det är lasses nya singel och antingen gillar man den eller så gillar man inte den. jag gillar den!
justnu längtar jag ihjäl mig tills den 5 december för då kommer han till gävle!
PUUUSSSSS

/ johanna


do you see how much i need you right now?

imorse skulle jag maja och tyra ut och gå, rätt tidigt så jag ställde klockan på nio. men sen vaknade jag runt tolv av att jag fick ett sms av tyra. haha så jag måste ha stängt av klockan i sömnen eller något. så någon morgonpromenad blev det ju inte för min del.
istället har jag legat hemma och kollat på teve, plus att mamma har slingat mitt hår också.
klockan sju ska jag och tyra åka ner på ip och kolla på ida och majas fotbollsmatch sen efter den ska jag vara med ida, vet itne vad vi hittar på men något kul hoppas jag på iallafall.
/ johanna

sista dagarna på sommarlovet..

börjar faktiskt längta tills skolan börjar, bara några dagar kvar..
igår var jag med maja och johanna. sov kvar hos maja, sen idag har vi väl mest tagit det lungt.
har precis duschat och blivit klar med allt jag höll på med samtidigt. sitter och kikar på ikeas hemsida, skulle vilja ha lite nytt till mitt rum här hos pappa, vi ska måla om och fixa lite här sen när vi har mer tid.
men ska nog gå upp till mormor och morfar ett tag innan jonas kommer. :) puss hej /lina
jag och storesyster

stackars hon som alltid får som hon vill

idag var jag och hämtade ut mitt gymnasie busskort, lina och maja följde med. träffade lite folk sen åkte vi tillbaka hem till maja. nu väntar vi på tyra men hon är juu sååååå super seg. haha!
på lördag ska jag till sthlm med ida, måste handlas kläder till skolstarten.
idag ska jag nog slinga håret också, eller så gör jag det imorn. vi får se. :)
byebye / johanna

ni är alltid min helande tröst

är med maja och lina nu, ska snart sätta på en film och sen sova.

fler bilder finns hos maja

tisdag

Sitter i en handuk nu lyssnar på regnet utanför..usch, nu börjar hösten komma. Lite mysigt ändå, hihi. Men ska fixa till mig snart, ska vara med Tyra senare. Kanske åker vi till stan med Maja och Johanna, vi får se. Igår gick jag och Jonas på bio, Sommaren med Göran.. tycker den var bra, lite smårolig sådär.
Här kommer lite bilder i från filmkvällen hos Maja i söndags, puss / Lina

man kan inte förlora något man aldrig haft

nu är jag med ida, vi ska snart ut med moppen en sväng.
har inte så mycket att skriva orkar inte blogga längre. byebye/ johanna

kläcken

igår kväll åkte jag maja sara johanna och tyra ut till kläcken och tältade, eller ja.. vi fick inte upp tältet så vi satt runt elden hela natten, hade det riktigt roligt måste jag säga. vi åkte hem ungefär vid halv nio i morse. gick och la mig direkt när jag kom hem, har sovit nästan hela dagen.. mår inte alls bra, känns som jag har feber nu, har ont i halsen, ont i huvudet och är helt täppt i ena näsborren.. hehe :)

hur söt är inte han då?


/johanna

tisdagen

idag har jag varit hos mormor igen, åkte till någon agneta och fick massage också. mycket skönt var det. sedan satt jag i soffan hos mormor och kollade på film, efter ett tag kom lillkusinen som fyller 13 år idag, grattis!
sen åkte jag hem och bytte om så kom mamma och hämtade syrran och mig så åkte vi till ebba och firade henne.
och när vi åkte hem åkte jag mamma och elin till industriområdet så fick jag köra bilen..lite läskigt sådär första gången men kul var det!
sen när jag kom hem fick jag ett sms av emma som undrade om jag ville hänga med på en cykeltur till gävle, det kände jag för så jag hängde med. käkade på donken när vi väl var framme, sedan cyklade vi hem igen. nu är jag ganska slut i benen, funderar på att lägga mig och sova.
och imorgon ska jag vara med jonas! har saknat honom som in i bubblan, aja godnatt  / lina

bjuder på den

helgen

hallåhallå, i fredags åkte jag johanna och tyra in till stan och käkade, gick upp till läkerol och kollade hur sommaryran var, inget för oss! så vi åkte ner på stan igen och gick runt och hade roligt. i lördags låg jag och johanna och stekte på hennes gård, sen mot kvällen var vi åtta tjejer hemma hos henne och festade lite, hade det riktigt roligt. igår.. tog jag det bara lugnt och sov lite, sen mot fem tiden beställde jag maja johanna sara och tyra mat och åkte till harnäsbadet och käkade badade o mös. sedan kom martina elida och wickan också. så tände vi en brasa och grillade marshmallows.

idag har jag umgåtts med min mormor hela dagen, kom hem för timme sen ungefär.. ska bara vara hemma och ta det lugnt ikväll. och imorgon kommer min älskling hem, saknar honom! /  kram lina


9 augusti 2009

nu ligger jag och kollar på bröllopsduellen, sen ikväll ska jag åka till kläcken med några.
igårkväll var det massa folk hos mig, super trevligt var det. bilder kommmmmmmer när jag fått dom av sara :)
/ johanna


WHEN I GET OLDER I WILL BE STRONGER

nu ska jag lägga mig och kolla på film.
vill inte sova, jag vill inte att det ska bli ny dag. för det innebär att jag ska städa mitt rum, uuusch. menmen, ska sluta skjuta upp det hela tiden för det ser ut som om en bomb har slagit ner, bokstavligt talat.
/
johanna

grattis mamma!

idag fylller min mamma år,  så snart kommer släkten och så. senare vet jag inte vad jag ska göra, får väl se.
ska kanske åka och sola, har tapppat all färg nästan.
menmen, nu ska jag hoppa in iduschen. / johanna

beach handboll i vintrosa


vi är så jävla grym!

RSS 2.0