kroatien


Vädret är på topp och vi börjar bli småröda........ 
Nu vankas det drink i strandbaren med ett par snygga Kroater, grrrrrr

JAG HAR SAMMA TRASOR PÅ OCH RÖKER SAMMA MARLBORO

haha bra väder vaaaaaaaaa
igår var det första dagen det var fint och då var det molnigt men brände mig gjorde jag ändå.. imorron ska det bli fint och då ska vi åka iväg och snorkla och se delfiner! naajs
ska till poolen nu, hejs

PÅ ALPERNA

haha inte seriös bild
kom fram till kroatien & värmen idag, äntligen! njuuuuuter

/ lina och johanna


HEJDÅ SVERIGE OCH HEJ KROATIEN, NU KOMMER VI ;) om fyra dagar typ... resan dit tar ju några dagar

godnatt


snyggt



snart dags

Har packat och grejat hela kvällen typ. I morgon drar jag med Johanna och hennes familj till Kroatien i tre veckor med husbil. Direkt efter är det Partillecup. Så är borta i en månad. Ska bli såå kul. Men kommer sakna alla här hemma...

Blev intervjuad av GD på skolavslutningen, men han hörde visst lite fel, om Kroatien. Vi är ju borta i tre veckor... inte åker om tre veckor. Han knäppte också ett kort på mig mamma och pappa.. men det tog han inte med. TUR! Skulle dött annars, för jag stod och höll på att skratta ihjäl mig när han skulle knäppa. 
http://gd.se/nyheter/alvkarleby/1.2098190-en-ballong-for-varje-nia <- där kan ni läsa

SNYGG BEAN


äntligen


Precis hemkommen från kyrkan. Snart ska vi hem till Familjen Siirtola och käka mat och så med lite folk. Ikväll blir det party med klassen tror jag. 

Hell yeah

Var på Martins student idag. Mat och fika efter de. Åkte direkt till Tim och Tom och grattade dem till sin student. Sen drog jag hem till Toni och kollade på film med några goa människor. 

Från i vintras typ..
Ska snart sova, måste upp i tid för att fixa innan skolavslutningen. Fyfan vad skönt det ska bli med sommarlov!

GRATTIS

idag tog kusinvitamin och bror studenten, grattis!
efter det åkte jag hem till toni och kollade på lite film osv. nu måste jag sova snart, ska upp klockan sju imorron för att hinna kolla på friskolans skolavslutning! efter det blir det partaj

igår

Igår cyklade jag och Tyra till Gävle ju... cyklade totalt i tre timmar. Sen när jag kom hem duschade jag och fixade till mig. Sen mötte jag Johanna Maja och Sara. Så cyklade vi till Brämmen, mötte ett gäng grabbar på vägen. Det sög, så alla drog till mig istället och kollade på film.

Nu ska jag snart åka till skolan. Städning och brännboll. Direkt efter åker jag och kollar på Martins studenten, fika efter och så. Heeeej

GÖTT MED SOMMARLOV

idag fick jag sommarlov på riktigt, har ju varit ledig hela veckan.
blev lite chockad när jag fick ett sms om att jag har ett paket från h&m att hämta ut som kostar 650 kronor för sist jag kollade stod det att paketet skulle kosta 300, så får väl se vad för nånting mer det ligger där i..
ska åka och hämta ut det nu!! spännande..

pussss

Snart kommer Tyra. Vi tar cyklarna och cyklar till Gävle en sväng. Hurtigt! Kanske blir brämmen med lite folk ikväll. Bye

klassensdag


Perfekt väder idag. Hade dock för varma kläder på mig och det sög. Men vi mös på i solen på baksidan av skolan, spelade lite kubb och vissa grillade. Riktig bra och chill klassensdag! 

jobbigt läge


Väldigt gammal bild
Kom hem två, halv tre i natt. Så imorse ringde pappa och väckte mig. Han sa att jag var tvungen att cykla till tandläkaren för det fanns ingen telefontid där idag. Min tandställning gick sönder igår.. så åkte dit och fick en id direkt och fixade den. Höll fan på att somna flera gånger även fast det gjorde ont. Ska snart cykla till skolan, klassensdag idag. Blir typ grillning, kubbspel, film mm. Mys.
Nej, nu ska jag sluta skriva, hejsvejs!

BJUDER PÅ DE SNYGGA BILDERNA






Nu sitter jag hemma hos Tyra. Ska snart cykla till Maja där Johanna också är. Senare drar vi vidare till Toni. Får se om vi blir där hela kvällen, det visar sig. Puss!

it wasn't me

Nu ska jag snart fara iväg hem till pappa. Håret blev väl ganska bra, syns inte så mycket men utväxten är iallafall borta. Hejsvejs

show it


David Valle och ett får i Sågarbo.......
Sitter med färg i håret nu.. ska snart skölja ut det. Hoppas på att det blir bra. Ska fixa lite grann här hemma sen ska jag hem till pappa.

Onsdag morgon

Snart drar jag till Sågarbo med niorna. Får skjuts av Moa dit. Det blir lite fem kamp och grejer där. Hoppas det blir
roligt. Hejsvejs!

Spanien 09

trevligttrevligt

Kvällen var hur nice som helst. Vill inte ens tänka tanken på att lämna klassen och alla lärare. Kommer grina ihjäl mig på lördag.


Vi fick medaljer, eller diplom eller vad man ska kalla det.. 
Och jag? sportis gänget??? hahahaaaa

GODNATT

klar för kvällen

Hoppas på en super kväll. Jätte snygg bild... jag vet



great

Fixar mig inför kvällen just nu. Var och kollade synen för ett tag sedan för övningskörningen... super bra syn!

tisdaaaag

Kom hem för ett tag sedan från Laxön. Var där med niorna, gjorde inte så mycket faktiskt. Nu ska jag kliva in i duschen sen ska jag bara ta det lugnt och ta hand om mig själv... haha. Ikväll är det avslutningsmiddag för niorna. 


goodnight

Jag och Johanna hamnade hos Emma där hon Maja Martina Elida och Wictoria var. Blev lite kubbspel, kortspel och prat. Nu ska jag sova. Godnatt.

Bild från i fredag, Hannas bild som jag snodde från facebook

Letter to juliet



En till film jag vill seeeeee. Många filmer jag vill se nu! Johannna!!!! Du kan ju ladda hem dem så kan vi ju kika på dem när vi åker till Kroatien. Vi åker om en vecka, sjukt vad fort det har gått.

Stannade i stan efter Fjärran höjder. Gick runt lite i min ensamhet. Köpte ett par solbrillor och hårborttagningscreme. Sen träffade jag på några killar från klassen och några i andra nian. Så följde med dem när de käkade. Nu väntar jag på Johanna, får se vad den bruttan och jag hittar på. 

/ LINA

Charlie St. Cloud

Den här filmen tycker jag verkar skitbra.. 
Men nu ska jag fixa mig klart och sen gå till bussen och åka in till Gävle.

/ Lina

GODNATT


Imorgon blir det fjärran med klassen och lite annat. Pusshej

ROCKIN ALL OVER THE WORLD

helgen som jag har spenderat med trevligt folk ska nu avslutas med ett gossip girl marathon. är så jäkla trött så får väl se hur många avsnitt jag hinner titta på.. imorn är jag iallafall ledig och nu håller jag tummarna så att de blir fint väder.

kärlek på menyn

Sitter i soffan med mamma. Två nördar.... båda sitter med en varsin data i knät och en varsin skål med ostbågar. Vi sitter och inväntar Kärlek på menyn som börjar kl nio. Älskar den filmen. 


bajsssss

Det som sysselsätter mig just nu är min högtalarsladdd.... den är glapp så jag får tejpa och greja helatiden. Lack? - JA!
Men ska nog kika på en film nu, får skita i högtalarna

älska sssol


Mamma kom precis och sa att hon ska till brämmen, så jag följer med henne dit och steker lite.

godnatt


Nu ska jag sova. Har bara tagit det lugnt och varit med en del kompisar den här helgen. Imorgon ska jag bara ta det lugnt igen, och kanske kolla på Majas match om jag får sällskap av någon.

den här vill jag se


SMARTSKAFT

hur jävla smart är inte jag då? fixar alarmet och så vilken tid det ska ringa men jag glömmer ju självklart att sätta på det????? men som tur var vaknade jag i tid iallafall och jag har till och med hunnit vart ute och sprungit!! haha men nu är jag jävligt rastlös, bussen går om typ 50 minuter... kanske man ska kolla lite på gossip girl?

KÄRA VÄNNER I LJUS OCH I MÖRKER

snart draggar jag till harnäs och badar med peeps. ska mysa också, som jag har gjort alla andra kvällar. typ.

sakna


Måste bara säga att jag kommer sakna min klass och skola jätte mycket, man märker det mer och mer de sista dagarna nu... ska blir så tråkigt att sluta.

bajsalarm

Jag fattar inte varför jag aldrig vaknar av mitt alarm för..... vaknade fem i halv av ett sms. Blir så aaaargagagga!! Så nu måste jag skynda i mig frukosten och cykla iväg till skolan.

grönalund

Har haft en riktigt rolig och trevlig dag på Grönalund. Bra väder, trevligt sällskap. Nu ligger jag i sängen och är trött i benen och har ont i halsen. Ska snart sova. Godnatt


FÖRSTA JUNI!!!!

idag är det första juni!!! och det betyder att snart är det sommarlov!!! yäääy

monday morning


vouge spanien
Nej nu ska jag fixa mig och dra till skolan. Senare bär det av till Grönalund!

bad

Kul att jag vaknade för ett tag sedan och inte kunde somna om.... somnade ganska sent också. Men men, är vaken nu iallafall, nu kan jag ju inte försova mig.

RSS 2.0