julbak

jag övertalade mamsen att åka och handla så jag och syrran kunde baka lite lussebullar och pepparkakor, köpte glögg också, trodde inte jag skulle tycka om det men det gjorde jag visst. haha!
så nu ligger jag i sängen, helt proppmätt och väntar på att paradise hotel ska börja.

/johanna


hejhej

Hej, jag orkar inte blogga längre. Vet inte varför riktigt... ibland är det roligt så jag slänger väl in ett inlägg då och då. Just nu sitter jag i mitt rum, pappa har fixat en projektor till mitt rum och ligger på en hylla åvanför min säng, så är det en storbild på väggen mittemot. Hihi, lite roligt så där. Den här veckan blir det ganska mycket pluggande, vill försöka hinna klart med så mycket som möjligt nu så slipper jag det nästa vecka. Sen imorgon är det marknad på skolan. Och så har jag träningar. Fullspeckad vecka. Nej nu ska jag baka lite med syrran, hejs! ;)

lördagsmys



ljus - stanna kvar


ljus - stanna kvar
kom & var min vän
ljusna mig igen, igen, igen


.F.R.I.S.K.

min halsfluss är öööver. hah typiskt, samma dag som jag skulle till läkarn började det göra mindre ont i halsen. haha så då hittade han ju inga halsfluss baciller så trodde han att jag hade körtelfeber så då fick jag göra massa blodprov fast det hade jag ju inte som tur är.
det gör fortfarande lite ont när jag sväljer men inte så ont som jag hade tidigare då kunde jag ju inte en svälja. fick spotta i en mugg, hah myyysigt.

jag ska tillbringa kvällen majsan vi ska kika på idol och busa lite, så passa er..


gammal bild

johanna

snart ska jag till läkarn och kolla halsen.. fyy jag hatar de.
och jag har tappat bort min mobilladdare så min mobil är helt död. haha bra dag! naaat


hungrig

jag är hungrig men kan inte svälja. jag får leva på te idag igen, som jag får dricka med sugrör för då gör det inte lika ont..
bajs

en vecka kvar

Prick en vecka kvar till första december... hiihi längtar att få öppna första lyckan på min chokladkalender. Den står så fint här bredvid mig. Och i år ska jag inte fuska och käka upp alla de första dagarna. Älskar choklade som är i, så himla god! Nu ska jag på träning och tänka på annat. HÄJDÅ! / Lina

J

blev hemma idag. så nu ligger jag i soffan och ska sätta på en film, tänkte att jag skulle äta frukost men senkom jag ju på att jag inte kan svälja.. fan det här suger

FASIKEN

haha fasiken.. säg fasiken flera gånger i huvet, hör ni hur konstigt det låter? hahah

imorse när jag vaknade, vaknade jag med ont i halsen. det gjorde bara ont när jag svalde och jag trodde att det bara skulle vara så på morron, för så har det varit förut. men icke.. gör så ont att jag tror jag dör!! eller aa nästan iaf.
men efter skolan åkte jag på bio med majsan, kollade på new moon (grym film!!) och efter käkade vi donken för vi inte hann innan. och jag kunde knappt svälja. fan.får.inte.bli.sjuk.

mamma tror att jag börjar få halsfluss, men det tänker jag fasiken inte få. höhö
så nu ska jag lägga mig och kolla på paradise hotel, sen sova goooootttt, får se om det blir skola imorn eller inte
/johanna

söööndag

förlorade mot rimbo med typ 13-23, vi spelade grymt bra!! dom hade massa elitspelare med och nu har jag fått en blåöga och sträckt ryggen. men vi var grrryyyyyyym.

nu: tv hela kvällen, som alla andra söndagar, ett stort + är att mamma köpte godis åt. muuummmaaa
/johanna

THE HILLS

nu ligger jag i soffan, käkar mat och kollar på the hills. väntar på att mamma ska komma hem så ska jag få en skitsnygg ring!! sen idag ska jag nog vara med lina,tyra ochmoa eller så kanske jag ska vara med iiidaaa.
puss/johanna

tillbaks på noll

idag har jag tråkat sönder. ingen aning vad jag ska göra imorn heller, kommer väl ha lika tråkigt då. ut och springa ska jag iallafall göra.
/johanna

Långt eller kort?


hejhejhejhej

Jag har verkligen inte haft tid att skriva här i veckan, elleer kanske.. men har inte orkat. Så är det med det. Haha, ikväll blir det fika på stan med Johanna och Tyra. Hejs! / Lina

DÅLIGT HUMÖR

idag har vi matteprov, och lärarn la ut sån här repitionsgrejs igår på progress.. hur fan tänker han?!?!
han vill nog att alla ska få ig igen..
aja, vi har iallafall två mattelektioner idag så vi ska göra provet på andra letkionen så lite kommer man hinna träna men inte mycket. ååhhhhhhhhh så jävla arg!!! jag ska fan tjata på honom att han ska skjuta upp provet!
/JOHANNA


bajskorv

Jag är sur och arg nu. Träningen gick inte bra för mig pga min ryggggggggg. Blev bara surare och surare.. fy. Och jag MÅSTE plugga... nu kommer jag snart tappa tålamodet och gå och lägga mig. Hejdå, / Lina

NIINA ÄR PÅ BRA HUMÖR IDAG

haha ja niina är verkligen på bra humör, hon verkar gilla att plåga oss.. har fått världens tråkigaste uppgift och hon sitter och skrattar åt oss.:((( hahah men lite snäll är hon iaf, ska få se på film, inte vilken film som helst utan..... TOMTEN ÄR FAR TILL ALLA BARNEN!!!!

jAPPPPS

Nu sitter jag och käkar glass med varm choklassås som smakar för mycket idealmjöl som jag och syrran gjorde nyss. Haha, ska forsätta att plugga sedan ska jag kolla på Helens små underverk eller vad filmen hette. Den som går på 9an iallafall.
Idag efter skolan hann jag bara med att kolla på One tree hill och sedan gymma. Sen har jag bara pluggat. Och jag längtar redan efter min sääng! Hahha.

Systerryster och jaaaag
HEJDÅ / LINA

OJ.OJ.OJ

VAD TRÖTT JAG ÄR.. +++ att jag har huvudvärk, som jag har haft sen i lördags, inte så kul.

nu ska jag duscha sen lyssna på lite musik och sova, vakna när det är paradise hotel sen efter ska jag sova igen. låter rätt bra vavavava?
det tycker jag (yyyy)


miss u

GODMORGON

Det var riktigt längesedan jag gick och la mig så där tidigt som jag gjorde igår. Riktigt skönt var det för jag var så himla trött. Nu ska jag fixa mig sen dra till skolan, börjar 20 i nio varje måndag och det är skönt med lite sovmorgon direkt efter helgen.
Och jag har kommit på att jag måste pulgga plugga och plugga denna vecka :(
Ha en bra dag, hejdå! / LINA

GODNATT

Nu ska jag lägga mig i sängen. Ska läsa lite i min bok och sen ska jag bara lyssna på musik och sooova! / LINA

.Ä.N.D.R.A.D.E.P.L.A.N.E.R.

blev ingen slapp teve dag idag, snart åker jag till stan med tyra och går på 2012. 
tur att man har en boxer man kan spela in med för de bästa programen går ju på söndagar!


nu kollar jag på grey's anatomy, spelar muuuusica i reklamen och gosar lite med kissen.
går ju inte att få en bättre söndag, fast lite cocacola skulle inte sitta helt fel faktiskt.
/johanna


PUSSSSSSSSS
bilden är tagen nån dag innan en träning


Söndag

Sitter här vid datan och gör exakt ingenting. Eller jo, kollar runt på lite bloggar bara. Menmen, väntar på att One tree hill ska börja. Ska väl fösöka att plugga lite sen också. Om jag orkar...
Heeejs! / Lina

sommmmmar

SLAPP SÖNDAG

igår kollade vi på paranormal activity, andra gången jag såg den men lika läskig ändå. hah fyfan!!

idag ska jag kanske plugga lite annars ska jag bara slappa och kolla på tv. 
och imorn är det skola, bläää 
/johanna

lördaaaaag

nu är jag med lina och tyra, kollar på teve och tjockar oss. snart kommer otto och robin, då ska vi kolla på någon film och ha lite mys.
byebyebyebyebye


j

nu ska jag träffa lina sen ska vi hem till mig och ha lite mys. stackarn är ju sjuk men eftersom hon ska vara med mig så kommer hon ju bli frisk!! hah



När du känner gråtet precis vid halsen påväg ut,
och känner att du bara ser ner på dig själv som gråter ännu en gång,
så är det bara att skaka på huvudet och tvinga ut ett skratt.

DÅ VAR DE HELG IGEN

fybubblan vad den här veckan har gått sakta..
hade iallafall matteprov idag, gick ju finemang faktiskt! eller aa det kändes som det, får väl hoppas på det bästa.
så gjorde jag klar en annan grej också innan jag och mois drog hemåt. 
så skönt! måste börja ta tag i skolan nu, hur skoltrött jag än är.



haha men kolla vad jag hittade..

.

Jag har inte varit på humör den här veckan känner jag. Helt skoltrött som jag aldrig brukar vara. Och bara på allmänt dåligt humör, ingen har väl kanske inte märkt det eftersom jag försökt att dölja min irretation över allt och inget. Aja, nu måste jag sova sova och sova bort min jävla förkylning.  Och jag vill träna! För min rygg känns helt bra just nu. GODNATT / lajni

Torsdag

Skolan gick bra idag. Tog sprutan mot svininfluensa idag också. Har ganska ont i armen just nu...
Efter skolan kom mamma och hämtade mig hos pappa. Så följde jag med henne Mats Emma och Emil till valbo. Lämnade tillbaka jackan vi köpte igår. Sen gick vi runt på IKEA. Så nu har jag köpt lite små saker till mitt rum. Great! Ja skippade träningen pga förkylning och ryggen ska vila.
Nej, nu måste jag banne mig plugga! Har glosförhör och ska typ kunna att översätta en text bra till imorgon. Och jag tog hem papperna idag.. hm hur ska dett gå?
Aja, sen går jag och sover bort min förkylning och huvudvärk! / LINA




TYRISMYRIS OCH JAG

nu pluggar jag som ett jävla as, måste fan klara matteprovet imorron. men det är ju klart jag gör, eller?????
håll en tumme, eller två är ni snälla


svettig

ojojoj hur ska detta gååååååååååååååå
redovisning om... tre, två, ett.NUUUUUUUUUUUU

RUBRIK

sitter i skolan nu, ska strax ha arbetsmiljö&säkerthet. om två minuter faktiskt.
är så trött att jag håller på att somna, och vi ska redovisa nån jävla skit sak....

sen idag ska jag... PLUGGGGGAAAAAA, kommer dö, men har faktsikt matteprov imorron som jag fan ska klara

/j

Ballong!









Från när vi firade elin och ida i somras

hehejejehejejehej

Hejhejhej, skriver ett snabbt inlägg nu för Grey's börjar om en minut!!
Åkte till valbo direkt efter skolan med mamma och syrran. Ett par over knee stövlar och en vinter jacka blev det köpt för mig. Får se om jag behåller jackan eller om jag ska lämna tillbaka den och köpa en ny. Det är så att ingen jävla jacka sitter bra på mig. Blev på så dåligt humör pga det, och då blev jag sur över annat också. På vad jag än tänkte på. Usch!
Okej.. skrev det ganska snabbt men, det blev lite längre än vad jag tänkte mig hahha. hejdååååå på ett tag / LINA

men jag vet vem jag är när jag är hos dig

klagodag på höööögniivå. men så blir det när man har två mattelektioner i rad sen idrott..
jag har ont överallt känns det som, ++++  att det klias i ögonen och dom är skiiiiitröda ser ut som om jag har grinat i hundra år. ==== bajsdag

nu ska jag lyssna lite på lasse sen ska jag sova gott så jag är pigg tills imorn

/ johanna


nu kommer det: I MISS MY LONG HAIR!!!!!!


gokväll

Ligger just nu i syrrans säng och kollar på Desperate housewives.
Idag vid klockan sex ungefär var jag hem till Ann och kollade min rygg. Ena mitt ben var 1 cm kortare än det andra, så låg någon kota lite snett. Så hon masserade och knäckte till ryggen och om två dagar ska det vara helt bra. Det hoppas vi på! Eller iallafall jag..
Och jag har legat instängd i syrrans rum nästan hela dagen.. haha kul!
Aja, nu ska jag kolla klart på DH, sen ska jag soooova!
/ Lina

Och jag vill ha snö, jul och myyys!

WELCOME TO MY WARDROBE

idag kom min efterlängtade tröjjjaaaaaa, snygggggggggt!!

och skolkatalogen kom också, ett ord: FYFAN!!!!!
vill inte vara med i den fan, ser förjävlig ut haha men sånt är livet

nu ska jag plugga arslet av mig sen ska jag åka och tränaaaaa puss

Sjuk

Har legat i sängen hela dagen, gick inte till skolan. Hade knappt någon röst och mådde inte så bra. Men nu är det bättre. Blir ingen träning för mig ikväll.. / Lina

NADA

VAD HAR JAG GJORT IDAG DÅ????? nada, men ändå har det gått jävligt fort. det är liksom kväller nu? shiiit
eller aa okej, skolan gick sjuuukt segt, hade bajsont i huvet och var ap trött men sen när jag kom hem har jag bara suttit vid datan, hjälpt mamma med maten och kollat på 2 ½ män och my name is earl, hahahha. 

jag är jämt så jäkla trött på dagarna och när jag ska sova men när jag släcker lampan blir jag piggare än piggast.. typ



jag orkar inte ens tänka

måndag

Jag har legat i soffan ända sen jag kom hem från skolan, inte ett dugg pigg...
Därför har jag inte haft orken att skriva något här. Nu sitter jag och syrran och kollar på halv åtta hos mig. Sitter nog kvar här i soffan hela kvällen. Hejs! / Lina

GODNATT

Nu ska jag lägga mig, skönt! Är hur trött som helst, ont i halsen och värk i ryggen. Har inte haft så här ont i halsen på länge, riktigt lääänge! Och imorgon börjar jag och Maja en halvtimme tidigare för vi ska stå som skolpoliser.. kallt kommer det att vara. Aja, skönt att sova nu iallafall :) Och så hoppas vi på att inte så många är så sjuka imorgon, vill träffa de jag inte träffat på typ tre veckor...
GODNATT / LINA

HUR SNYGG????


/johanna

/ LINA

Spelade match mor Rosersberg idag. Blev en förlust med två mål. Och jag spelade inte mycket, pga min rygg..inte roligt!
Just nu sitter jag och renskriver lite skolarbete, sen ska jag lägga mig i soffan och vänta på alla favorit serier som är idag. Så blir tv hela kvällen, älskar söndagar!

.TA.MIG.TILLBAKA.

så jävla töntigt att dom hade lånat in massa juniorer för att kunna vinna mot oss...... menmen, det visar ju bara hur bra vi är!!!

det blir iallafall tv resten av dagen, och nu ska jag käka liiiiiite kyckling med bröd från millles, götttans!

italien - 09

12.59



nu åker jag, maja och lina till stan, byebye!

.

Did you ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? It makes you wonder how many people have pictures of you.

Ett citat från Lucas i One tree hill.


I NEED TO HEAR YOU SAY

I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I miss you
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore


Lina och Tyra

Idag när jag såg att det snöade blev jag glad, men blev mindra glad när jag märkte att det inte stannade på marken. Vill hellre ha snö än plask och skit. Och det blir så mysigt med snö.

Ska snart lägga mig i sängen och lyssna på musik. Borde träna lite till engelska provet imorgon, men pallar inte. Det får gå som det går.
Och imorgon kommer Tyra till skolan som har varit sjuk. Har inte träffat henne på... snart två veckor.
Och Moa Mårtensson då, henne har jag inte träffat på länge heller, krya på dig!

TACK!!!!

bästa mamma beställde den fina tröjan till mig idag! happpyyyy johääännnniiiii

kom precis hem från träningen och nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag kolla på mammas pojkar, byebye suckers!


MÅSTE PLUGGA

kom precis hem från skolan och nu är jag så duktig att jag ska sätta mig och plugga.. måste plugga till matteprovet och skriva en novell (!!!!)
jag är sämst på att skriva novell och den ska vara klar tills imorn. HJÄÄÄÄLP

VAD SJUTTON SKA JAG SKRIVA OM?!??!

.GE.MIG.DEN.TRÖJAN.TACK.



/johanna

.

When you realize who the good people are in your life, you're so lucky

Chaaaaaaaaad

Förstår ni hur mycket jag älskar One tree hill och hur snygg jag tycker att Chad Michael Murray är eller???
















MUMMMMMMS! Någon som håller med mig?

Nej nu har jag laddat upp bilder på han så det räcker, och pluggat så det räcker så nu ska jag sätta mig i soffan och titta på Halv åtta hos mig med syrran Kim och mammmi med lite glass till. / Lina

I AM THE KID THAT FALLS



jag&mois i tyskland utanför olympia stadion, MISS IT!!

johanna

nu åker jag iväg till skolan, kul med två matte lektioner sen idrott.... döda mig

Godnatt

Nu sitter jag och käkar hårdmackor med ost och senap på och dricker te. Super gott. Får upp minnen varje gång jag käkar det och tänker tillbaka när mamma och pappa var tillsammans. Jag syrran mamma och pappa var på en liten båtsemster med Solvigen i Östhammar. Nästan varje kväll käkade vi hårt bröd med ost och senap på. Myspys var det!

Ska snart lägga mig, var så himla trött idag... hoppas jag är piggare imorgon! Godnatt / Lina


Bilden är ifrån båtsemestern i Stockholm i sommras

.TUMMEN.UPP.



för att one tree hill har börjat på vardagar nu igen, även fast det är säsong ett.
men gryyyymt!!!!

men nu ska jag byta om sen ska jag åka ner på träning, hejaaaaaaa mig.....


One tree hill

Sitter och kollar på One tree hill just nu. Super duper bra att det går på vardagar nu, även fast jag har sett nästan alla säsonger. Det är så himla bra! Och Lucas är super snygg, någon som håller med mig?
/ Lina

SPANIEN





























en glad&trött johanna

jag är jäkligt glad!!! kissen försvann i fredags och två dagar innan det hade han blivit sjuk så han ahde inte ätit de två dagarna. men idag ringde mammas kompis och sa att han var på deras altan!!! snacka om glad, så idag kom han alltså hem. men han är hur spinkig som helst, inte så konstigt om man inte ätit på ungefär en vecka så nu ska jag göra han FEEET !!! hahaha

jävligt trött är jag också, så nu ska jag lägga mig och kolla på twilight sen ska jag faktiskt sova, skööööööönt att somna tidigt för engångs skull..

lajna

Skolan gick braaa idag. Nu är det dags för gymmet, sen när jag kommer hem blir det väl lite plugg och tv. Och så lägger jag in några bilder från Spanien här. Nej, nu ska jag byta om, hejdå! / Lina

HEMMA

Äntligen hemma!
Har varit hur skönt som helst i Spanien, men ändå hur skönt som helst att vara hemma. Vi hade tur, det har varit ungefär 25-28 grader varmt och sol hela veckan, men igår när vi vaknade var det fullt med moln på hela himlen. Jag slänger in lite bilder sen, För snart är det dags för skolan... segt!
Byeby / Lina

2 november

vann överlägset över uppsala igår, de var så dåliga att det var pinsamt. hahaha!!
idag är det första skoldagen........ helst vill jag bara vara hemma och sova.

min lilla kissemisse har sprungit bort, fan :(


MATCH

idag har vi match mot uppsala. och inatt kommer lina hem!!!

RSS 2.0