18

idag fyller min kära bror 18 år, så imorron kommer tjocka släkten och ska fira han, och de ska fira mig samtidigt eftersom jag också fyller snart!!! ++++ att idag ffick jag nyårskorna i present av mamma och pappa, de satt finfint.

nu ska jag klä på mig sen ska jag vara med maja får se vad vi hittar på för bus denna gång.
/johanna



alva sandra jesper och jag i italien i somras.

stockholm

idag var jag i stockholm med my friend ida, hittade inte så mycket, allt var typ utplockat.
nu är jag hemma hos lina och vi ska snart göra lite kääääk sen kommer tyrismyris.

pussochhej

Linaaaaa

Hejsan, sitter här med Maja nu. Har varit ute i pulkabacken med henne och Tyra idag. kulkul! Nu ska vi laga lite käk, sedan kommer nog Otto och Farid tror jag. Och Tyra också :) Hejsvejs!

ida tvingade mig

NU SKA JAG VARA MED VÄRLDENS BÄSTASTEFINASTEUNDERBARASTEVACKARASTE IDAG OCH VI SKA GÅ PÅ BIO. JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK PÅ HENNE FÖR ATT HON ÄR SÅ SNYGG


/ johanna


Lina pina

Farmor visade mig det här, haha ett korsord jag gjorde själv när jag ver liten. Var förmodligen lite arg på syrran min också.



stavade son med å och Lennart med ä också. Haha

GOD JUL!

Nu ska jag åka hem till farmor och farfar och fira jul med släkten på pappas sida. Sedan mot tre tiden åker vi hem till mormor och morfar och firar med släkten på mammas sida. Sedan kanske vi går till Mats och så sover jag och mamma kvar där. Eller så sover jag hos pappa. Får se, godjul! / Lina

julafton!!!

nu är oskar, elias, alfred och ia är och äter julfrukost med oss, sen när dom åkt ska vi få öppna nåra paket sen efter det åker vi till andersberg och firar med tjocka släkten.

pusss på rumpan & godjul

vart är min julkänsla?

jag har noll julkänsla, jag vill ha lite... trots att jag och lina bakade knäck igår och jag har julbakat massa här hemma, klätt granen idag (!!) ++++ att det ligger massa julklappar under den och det kommer bara mer och mer har jag inge julkänsla.. OCH JAG HAR ÄTIT JULSKINKA PÅ HÅRTBRÖD OCH SENAP!!!! ETT MÅSTE PÅ JULEN
men jag liknar en tomte iaf, är ju fortfarande lika röd hehe. det s-u-g-e-r.

idag var jag i valbo med mamma, det var ett par skor som jag önskade mig i julklapp som inte skulle hinna komma så jag fick köpa ett par andra, niice var dom. plus att jag handla lite clothes. nu ska jag fortsätta kolla på love actually sen one tre hiiiiilllll.
/j.j.j.o.o.o.h.h.h.a.a.a.n.n.n.n.n.n.a.a.a.

Dan före dopparedan!

Godmorgon!
Jag har precis ätit lite frukost med mamma och syster. Fick en julklapp i förskott också. Ett underställ, tack mammi!
Johanna sov kvar här igår, vi låg och i sängen och kunde inte somna på ett bra tag. Johanna kokade i ansiktet och jag var flumm. Haha, pinsamt om någon skulle hört oss vad vi pratade om..
Aja, vi somnade vid två tror jag.

Idag klockan två ska jag stå utanför Coop och ha ett paketlotteri som blev kvar från julmarknaden på skolan. Haha, pinsamt. Men ingen annan i klassen kunde/ville inte ställa upp, så ja. Sen ska jag nog bara ta det lungt och ikväll blir det uppesittakväll med papppi Carina och systerryster, i think.
BYEBYE / LINA

johanna = kräfta

jag har blivit en kräfta!! eller iaf lika röd som en.....


jag och lina åkte och solade, och jag tänkte att jag skulle bli lite brun innan jul och nyår, så jag lag mig i solariumet i en halvtimme, och jag har inte solat sen i somras. kanske inte det smartaste jag gjort men jag är ju inte särskilt smart..
hah så nu är jag röööööööööööd som en jävla kräfta, mest i ansiktet och det gör ont så inihelvete!!!! hah och om ni trodde att jag bara skulle sola en gång och bli brun innan nyår då är det ni som är dum, för jag ska faktiskt sola några gånger till.

LOV

Äntligen!
Hade julavslutning på folketshus idag och fick skratta lite åt lärarna, haha. Sen fick vi betygen och så. Åkte och kikade på Rotskärs talangjakt med Moa Maja Tyra Matte och Henrik efter det. Sedan gick jag hem till Johanna. Och vi drog in till stan. När vi kom hem gjorde vi nog inte så mycket. Bara varit ute och gått och så. Nu sitter vi i soffan hemma hos mig med en varsin data i knät, haha! GOODBYE / LINA

gammal bild

White christmas

Gud så mysigt det är med så mycket snö! Och det är så himla fint när solen lyser.
Slutade typ två idag, gick hem till mormor och tog det lungt där i två timmar. Sedan kom mamma och hämtade mig så åkte vi till skolan på utvecklingssamtal. Och det gick väl bra. Sen när vi kom hem gick vi ut på byn ett varv, fixade lite ärenden. Nu har jag slagit in lite julklappar och ska snart göra lite knäck tror jag. Sen sätter jag mig i soffan och kollar på tv. Sista dagen imorgon, bara julavslutningen på folkan och sedan till skolan och få betygen, sen looov! Efterlängtat!!








/ Linapina

JOJOHJOHAJOHANJOHANNJOHANNA

nu håller jag på att hänga in lite kläder och ställer in skor osv i min klädkammare!!! den är typ klar saknas bara lite saker men jag är iaf happppyyyy.
aja nu ska jag ta en liten paus och kolla på oth.
puss


Måndag


Ska snart till skolan. Ska gå vilken suger när det är mycket snö, men det är bra att jag få sällskap av Moa Farid Maja och Otto också tror jag. Idag blir det film i skolan, och några vanliga lektioner. Sista "riktiga" skoldagen också. För imorgon är det bara avslutning osv.
Nej, nu ska jag klä på mig och gå hejdå! / Lina

Gammal bild på mig och Maja

Fjärde advent

Igår kväll kollade jag Johanna Gabbe och Jeff på film här hemma. Sedan kom Jossan och Elin förbi också. Alla låg och halvsov i soffan, haha snacka om att vi var trötta. Johanna sov kvar här också.

Idag har jag bara tagit det lungt och bakat lite julgodis med mamma Mats och Emma. Sen halv sju vare träning. Nu ska jag inte gör någonting.. vänta tills jag blir trött och vill sova. Hejs! / Lina

/ J

nu har jag och alva julbakat klart, vi har gjort ischoklad och julkola, när mamma och pappa kommer hem ska vi göra knäck.
nu sitter vi och äter pepparkakor och spelar kort, ikväll är det träning, vem vill träna på söndagar???? då ska man bara ligga och kolla på tv. men efter träningen ska vi iaf beställa mat, juummmiieee.


/ johännipänni

Do not look back and grieve over the past, for it is gone
and do not be troubled about the future, for it has not yet come.
Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.

freeeedag

Sitter här nu med en liten söt hund, Axel. Hur söt som helst. Det är mammas jobbarkompis hud som ska vara här över helgen. Hihi.
Ska strax hem till Lundbergs och käka. Sedan ikväll ska jag vara med Johanna Moa och Tyra. Hejsvejs!

FOLLOWTHERYTHM

idag åkte jag till skolan och skrev ett förjävligt svårt prov, efter det slutade jag, gick ner på stan och köpte två nagellack sen åkte jag hem.
nu sitter jag och dunkar musik käkar lite godis och snart ska jag börja städa.
ingenting att göra idag, rolig fredag???? NÄÄE

Torsdag

Okej, det är helt onödigt att gå i skolan nu.. idag var matte den enda lektionen vi jobbade på. Eller de som inte var klara på non fick göra klart arbeten. Annars har vi bara lekt och slappat. Jag gick hem tidigare, skippade sista lektionen. Hade så ont i huvudet.
Sitter och dricker lite julmust nu, ska snart lägga mig i sängen och kolla lite på svt play. På någonting. HEJS / LINA

GRRR, SNYGGGGGG!

MUMMMMA

JAGFATTARALLTIHOP

lagomt glad jag blev när jag fick veta att jag fick mvg i arbetsmiljö & säkerhets kursen, jipppiiiieeee. haha

nu ska jag snart iväg på träning sen imorron ska jag till skolan och göra prov sen har jag heeelg, kanske går på stan en snabbis också.
pösssssssssssss

onsdag

Sitter och kikar på Bonde söker fru nu med mamma Elin och Kim. Sedan ska jag nog göra klart engelska läxan som jag inte gjort än.
Idag direkt efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp syrran, så gick vi och handlade lite julklappar. Sedan tog vi en ficka med Christine, Erika och lilla Filippa. Roligt att träffa dem!
Hejdå. / Lina

johanna

mamma slingade mitt hår idag, ser ut som ett randigt lejon. typ. fast ganska bra blev det ändå, förutom prickarna, tur att de inte syns så bra då. nu ska jag springa in i duschen sen lägga mig och kolla på bridget jones dagbok, dålig film som jag har sett flera gånger men skitsamma, går att se på.

natti

SNÖ TISDAG, EN VECKA KVAR TILL LOV!!!

Eftersom det är många som skriver om snön idag tänkte jag också göra det. Helt underbart men ändå inte. Det är roligt med snö men ändå inte. Vi "lekte" i snön idag efter skolan, någa i klassen. Helt blöt var jag när jag kom hem.
Det har snöat konstant hela dagen idag, och på vädret i morse sa de att det ska snöa mycket inatt med. Eller, ungefär 15 cm kan det hamna på marken.

Nu ska jag plugga lite, kanske onödigt. Eller inte, klar med nästan allt, förutom att jag ska plugga lite inför vg matte provet. Så det ska jag göra. Sedan ikväll är det träning! HEJSVEJS! / LINA


Tyra





SNOW.SNOW.SNOW

imorse när jag gick upp var det helt vitt ute, och det snöa som fan!!! yee
men mindre kul är att jag (klumpfoten själv) halkar hela tiden. som när jag gick hem från bussen, vad gjorde jag inte då???? jo ramla.. tur att det inte var vid vägen för då hade jag DÖTTTT helt seriöst. fy vad pinsamt

nä nu ska jag kolla lite på tv, ikväll är det träning
/ j


SNÄLLA TOMTEN

jag önskar mig ett stort fett MVG på alla prov,inlämningsuppgifter och redovisningar vi har den här veckan. kan jag inte få det? jag har faktiskt varit snäll iår.

/johanna
någon utav dom är klockorna skulle inte heller sitta fel

MÅNDAGGG

Skulle ha gymmat idag, just nu kl sex. Men är tvungen att plugga idag. Som jag har gjort sen jag slutade skolan, nästan. Snart klar med engelska läxan, fortsätter lite med den imorgon, vet inte vad jag ska skriva mer. Så nu sitter jag och göra massa matteuppgifter. Skrev g provet idag också, hade ett fel. Som var slarvfel. Så nu ska jag plugga till vg provet. Vill helst hinna göra det innan lovet.
Roligt inlägg, maaah! GOOODBYE! / linaiinaia

jag dör

hahah min svenska lärares byxor sprack idag, världens största hål i baken fick han så han åkte hem och bytte om. haha fytusan vad roligt det var.
/ johanna

WIHO.TREDJE.ADVENT

inte långt kvar till julafton!! haha fast jag önskar mig inget speciellt men sen äre nyår och då blir det rööööj sen fyller jag år och då blir det också röööj. nice, väldigt nice faktiskt.t.t.t.t.t.
idag hade vi match och vi vann med 21-14 eller något sånt, så jäkla skönt. imorn ska jag upp och kolla på rotskärs luciatåg med emma och kanske maja. nu ska jag fortsätta kolla på tv. pussss

myfavorites

SAY YEAH, sanday

Hejsan, ska snart åka iväg på bortamatch. Jag är inte ett dugg trött fast jag borde vara det. I fredags kom jag hem två, vaknade typ nio på morgonen. Och igår kom jag hem kvart över tre. Inte bra.
Jag och Tyra var iallafall och kollade på New moon, och den dög väl. Sedan hamnade vi hos Elmer och var där och hade det trvligt. Och sen typ tre kom Tyras syrra och kille och hämtade oss. Och nu ska jag ladda inför matchen. Hejdå! / LINA

Freeeeedag

Idag gick vi lucia i krykan igen, fast för eleverna och lärarna. Så berättade rektor Johan vem som vann novellträvlingen, och det var JAG! Hihi, blev kanska glad dårå. Vet inte om min var bäst bland 8orna och 9orna eller bara  bland 9orna .. kommer inte ihåg.

Just nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska snart gå och smaka på  mina kladdkaksmuffins jag bakade nyss. Senare ikväll ska jag hem till Emma och kolla på Idol med några tjejer. Ha det bra! / Lina

Vill tillbaka till Thailand nu!!!

TORSDAG

idag är det torsdag, eller inte så länge till men idag fick jag faktiskt heeelg och hur skönt är inte det då? säger som lina, veckorna  går asfort. soft

imorn ska jag hem till emma med nåra tjejer och kolla på idol, erik ska vinna annars lovar jag att calle åker på stryk utav mig!!!
hah men innan ska jag leka med ida, och vi ska åka in till stan och shoppa liiiiite. pöösss


hah potatisnäsa, men den bjuder jag på

Trosdag, snart fredaaaaag

Sitter just nu och dunkar musik för fulla muggar och pluggar. Senare ikväll är det träning. Och jag måste bara säga att veckorna bara glider iväg, de går så himla fort! Någon som håller med mig? Men det är bra, för jag vill ha lov nu, men hoppas på att lovet går sakta!

någon månad gammal bild..

Lucia




så ser man mig som sticker upp där......



Bjuder på en bild på mig också, haha


Hallådär

Sitter och pluggar lite matte, men vet inte varför. Haha, eller jo det är kul. Ska snart lägga mig i sängen och kolla på lite värdelösa program.
Idag lussade vi i kyrkan för föräldar och alla. Snacka om ett det blev varmt och det såg knas ut med mig som en flaggstång i mitten av allt. Kul, NEJ. Haha, nej hejsvejs!

Roligt inlägg....
Har sovmorgon imorgon btw, typ första gången på......... vet inte hur länge, men aja, hejdå! / LAJNIPAJNI

SNÄLLA

kan nån vara snäll och ge mig den här snygga ringen? pleeeaaaseee jag ber


/johanna

TITTAVADJAGGJORDENYSS


DEN HÄR BILDEN KNÅPADE JAG NYSS IHOP. JAG VET JAG VET JAG VET ATT JAG ÄR SVERIGES STÖRSTA SOPA PÅ PHOTOSHOP, NÅGON SOM HAR NÅRA TIPS TILL MIG SÅ JAG KAN LÄRA MIG LITE?????


MÅNDAG

Ny vecka, nya tag.
Skola, plugg, lucia, och träningar kommer denna vecka bestå utav för min del.
Så idag efter skolan stannade jag kvar till fem ungefär, skulle plugga lite matte hade jag tänkt, men hjälpte massa andra med hemkunskap provet istället.
Nu sitter jag med en hårinpackning i håret, och ska träna till engelska redovisningen imorgon.
HEJDÅ / LINA


Johannapanna och Linapina för lite mer än ett år sedan ;)

DOGGE.DOGGELITO

idag på våran engelska kom självaste dogge doggelito och föreläste för våran skola, härlig kille alltså! haha

när jag kom hem från skolan kollade jag på lite bilder från italien, och jag vill tillbaka som fan, vill vara brun och ha solblekt hår. låter inte helt fel va?
nä nu ska jag duscha sen krypa ner i sängen, kolla på julkalendern och sen någon film. pussisar



take me back

andra advent

spelade mot lagunda 2 och vann med typ 14-5. haha fyfan vilka dåliga förlorare dom är alltså, pinsamt..
nu  ska jag snart äta lite mat sen ska jag lägga mig och kolla på tv och mysa med lite godis.

INTE LÅNGT KVAR TILL JULAFTON NU!!


julen 2008


grym

lars är verkligen bäst, så jävla bra var han ikväll tycker jag. i sommar då jävlar, då har han sommaturné så jag och ida har bestämt att vi ska på minst tre ställen, LARS WINNERBÄCK♥

efter så käkade vi på donken så från att vara svinhungrig och bara ätit frukost och lite glass har jag blivit proppmätt och snart ska jag sova match imorn, då vinner vi brudar!!
NATTI FRÅN EN MYCKET MYCKET GLAD JOHANNA!!

P.S IDA SKICKA BILDERNA TOMORROW


WINNERBÄCK!!

VÄRLDENS BÄSTA WINNERBÄCK MED VÄRLDENS BÄSTA IDA NU!


Nu är det lördag igen

Igår var jag på fest
Just nu är jag trött!
Idag ska städa på mitt rum, hänga tvätten, handla med syrran och duscha.
Ikväll ska jag till Tyra och ha film & myskväll.
Imorgon ska jag spela match på Rotskär.

Och jag har snart ätit upp min chokladkalender... inte bra! Hehe, men har en till hos pappa som jag inte ska äta upp i förväg..
Och Tyra ska hugga ner en gran nu.. hahhaah sen ska jag hjälpa henne att pynta den!
/ Linaaaaaaaaa
NÅGRA FÅ BILDER FRÅN IGÅR





okej, det var några få bilder..

med maja

nu är jag med maja, snart kommer lina och tyra sen lite senare kommer emma också. sen ska vi parta lite!! :)

GOTT MED GLASS


men först mat, sen ska jag äta glass,plugga och kolla på teve. träning ikväll också.
/JOHANNA

snowsnowsnow



imorse när jag gick upp var det 6,5 minusgrader ute!!! hoppades på att det skulle vara snö ute men icke.. bara frost och is, vart fan är snön egentligen? jaja bara det är snö på julafton och nyår så är jag glad.

imorron har jag proooov och jag kommer inte kunna nånting men jag är iallafall glad att jag fick vg på matteprovet som jag trodde jag skulle få ig på. johanna är duktig! aa eller ganska iallafall haha

BRUNETT ELLER BLONDIN?

jag är så sugen på att färga håret mörkt!!



men jag vet att om jag gör det kommer jag bara ångra mig, fan vad svårt det är alltså..

RSS 2.0