open your heart

Nu ska jag sova. Imorgon väntar Grönan med skolpoliserna.


I WANNA LOVE SOMEBODY LIKE YOU


mooonday


elle
Försov mig i morse.. så jobbigt! Åkte till stan med Maja direkt efter skolan, gick runt där tills de stängde. Hittade en stickad kofta, två linnen och två nagellack. Johanna kom in också så gick vi och satte oss i Boulognern och fika lite.

HISTORY

gött att man slutade nu efter bara ett prov, är ledig imorron, har bara nationella och idrott på onsdag och ledig torsdag&fredag!! kan inte bli mycket bättre faktiskt. ska ut och lägga mig i solen och fortsätta läsa på sista twilightboken... daaamn
haha ville bara dela min glädje med er, så att ni kanske blir liiiite avis!

IF I WERE A BOY

bion var inte lika bra som den första men det gjorde ingenting det är ju sex and the city liksssssom.
har en liten sovmorgon imorn, börjar tolv men jag ska ta tio bussen in och äta lunch och plugga till provet i administration, skiiitsvårt!! sen är nog den kursen klar skulle jag tro. så nu ska jag plugga arslet av mig sen sova gott.

Everything takes longer than you think


Om en timme drar jag och Johanna till stan. Möter Sara där om jag fattade rätt. Kikar lite på stan en stund sen biotimeeee! Hur längesen som helst jag var på bio känns det som!

THE ROOF IS ON FIRE

fixar lite på rummet nu, städar och alla skitsaker.. ska börja fixa mig strax sen bär det av mot stan för att se SATC 2 med lina och sara!!!

helllllo


I Tyskland, hahah

Igår mös jag med massa tjejer hemma hos Elin. Trevligtrevligt! Nu ska jag dra en sväng hem till mormor och morfar. Ikväll ska jag se på Sex and the city med Johanna, och kanske Sara tror jag. Seeeya

SLITNA TJEJOR

gårkvällen var riktig najs. spårade lite i början men det fixade sig. är mega trött idag och nu ska jag hoppa in i duschen för att piggna till lite. sen ikväll bär det nog av mot hagaström med nåra härliga bruttor!

snygga bruttor

Trött sen igår är jag... 
Nu väntar jag på Elin, så ska vi åka och kika på Majas och Idas fotbollsmatch. 

Okej, bilden funkar inte att ladda upp... den kommer upp sen och några fler bilder från igår, för nu ska jag draaaa

don't stop believin


Jätte gammal bild!!
Kom hem från skolan för ett tag sedan. Nu käkar jag lite grann, fixar, dunkar musik och taggar inför ikväll.

godnatt


Ligger i sängen nu, borde sova...
Har ett stort problem, vet inte vad jag ska ha på mig imorgon när vi ska fira Sara. Har inga kläder alls! Inte ett dugg roligt... Gooooodnatt

/j

kom nyss hem från matchen, förlorade den men vi spelade bra ändå.. imorn är jag ledig sen på kvällen är det fest för sara!!! tagggaaa

i don't know what it is

Skolan gick bra. Men matte provet är så svårt! Får fortsätta med det imorgon. Många frågor var det på det också. Men nu taggar jag inför match, samling om en halvtimme. Kommer hem ikväll, hejsvejs! 


Nu ska jag sova, nattinatti



DEAR JOHN

ligger i sängen och chillerillar lite. kollar på dear john, skitbra! bölar sönder juuuuue.
va i stan idag med tjejorna, fikade och så sen följde jag med maja när hon skulle jobba, köpte glass innan också, smmarriismaskenssss.
imorn har jag sovmorgon till halv ett och slutar typ halv tre eller nåt, niiiiz
ska fortsätta kika nu, pusssisss

be mine


Köpte en skolavslutningsklänning, ett par jeanstights och ett linne idag. Ska nog fråga min moster om inte hon kan sy upp klänningen för den var lite för lång tycker jag. Men as fin!

in my head


vogueUK
Snart tar jag cykeln till skolan. Efter skolan bär det av till stan med några brudar!

VI ÄR INTE SÅNNA SOM I SLUTET FÅR VARANDRA

skolan var fett chill. nu har jag inga fler matte lektioner och inga fler information&layout lektioner!!! göötttmos
imorn efter skolan ska jag på stan med några tjejer och kolla efter någon present till sara! taggad till tusen tills fredag, ååhhh

gulliplutt

Hur söt är inte den här killen?


kuuuul

Muntliga nationella i engelska hade jag idag och jag kan ju säga att det gick piss! Allt som jag ville säga fanns i skallen men kom inte ut, hur kul är det? Satt bara där och liksom sa ingenting typ, fast jag vet att jag kan lite iallafall. IG för mig, sommarskola för mig....kul! Fast hoppas det inte blir så. Nu ska jag plugga lite till matteprovet jag ska fortsätta med på torsdag, för det ska jag fan få MVG på! 


dream about you



threadsence.com
Ligger i sängen nu och ska snart sova, hoppas det blir bra väder imorgon!
Godnatt allihopa

WORDS

jag kanske trodde för mycket
kanske tog o överdrev
men de kändes så rätt
hur kan de då vara fel?

OLD AND NEW

kollar på sex and the city nu och äter lite choklad. har varit helt borta idag, dunkande huvudvärk trött och hängig. men lite piggare blev jag iallafall efter cykelturen med lina! imorn är det skola som gäller sen träning

photowalls

Så snyggt med foto väggar tycker jag



http://www.photowall.se/

Titta aldrig högre än vad du kan se


Har varit hos mormor och vilat hela dagen. Nu på kvällskvisten tog jag en cykeltur med Johanna.

YOU CANT HOLD YOUR BREATH

har nyss proppat i mig grillat och nu blir det en liten powernap. sen väntar massa plugg på mig............ låt mig aldrig vakna tack

grattis gullunge

Grattis till Ida som fyller 16 år i dag!
Inge skola för mig idag... Skulle byta piercing i naveln imorse till den gamla, för den nya var lite för trång typ. Så fick jag aldrig in den och svimmade en gång i sängen. Sen gick jag till toaletten och skulle tvätta "hålet", svimmade där inne också. Sen vågade jag inte stå upp något mer så la mig i sängen och har sovit tills nu, as ont i huvudet!

HAPPY BIRTHDAY

i love u

KOLLA

haha jag vet inte hur man lägger in ett videoklipp men ni måste kolla på den här filmen, så jäkla söt 3-åring alltså!

Hello


Ligger i sängen nu och gör ingenting. Eller jo, letar runt lite efter en klänning jag kan ha på skolavslutningen.. men ska till stan i veckan så jag får ta och kika då också. Det är ju 3 veckor kvar, fyfan vad skönt. Bara 3 veckor kvar. Alltså 9 riktiga skoldagar + hembygdsveckan. SUPER!

REPLAY

gårdagen var mys. grillade, spelade kubb, pratade och hade det allmänt mys, sommarlovet får gärna komma tack!
regnar här nu och har gjort det hela dagen och snart ska jag iväg på träning i spåret. inte speciellt taggad på att springa sexan i regnet och blåsten nu efter jag har käkade kebab. men det ska nog gå bra!

I DONT EVER WANNA WALK SOLO

drog vidare till häxön och låg där och stekte lite. nu är jag och maja hemma hos mig och duschar och så och senare kommer nåra brudar och vi ska grilla lite och ha mys idag igen men dock inte på en strand..

gårdagen

Var hur trevlig som helst. 



22MAJ

ligger ute i solen nu med lina och maja och lyssnar på grannen som sjunger idas sommarvisa för oss. haha så söt!

Hos tyrismyris


Bilden är några månader gammal
Kom precis hem till Tyra nu. Hon städar lite sen ska vi chilla och så kommer Moa. Ikväll bär det av till Sandbankarna med några från klassen och några fler. Blir grillning och mys. Hoppas bara att det inte kommer regna!

UNDERBARA



like whoa


Maja jag och Tyra igår
När man väl har sovmorgon så vaknar man tidigt... vaknade vid nio. Och jag börjar 20 i tolv. Kul
Nu ska jag snart käka lite frukost och chilla tills jag ska åka till skolan och ha en lektion.

PUSS

snart åker jag till skolan och skriver sista delen i matte nationella. kommer gå åt helvete haha..! ikväll ska jag mysa med lite folk på sandbankarna, får hoppas det är bra väder bara.

my beauty is your duty


Sitter hemma nu och vill göra något innan träningen. Härligt väder är det och jag borde sola lite. Men orkar inte...
Vill hellre ut och röra på mig i det fina vädret. Hehehe, träning ikväll och jag är super taggad. Taggad på en rolig träning, ingen jobbig.......

KÄRLEKSTRÖST

kom precis hem från stan, blev nåra saker inhandlade.
nu ska jag sätta mig i solen och läsa lite sen ikväll är det träning och innan det måste jag hinna plugga också.

hejhejsan

Nu sluta precis alla lektioner för idag. Ska vara kvar här i skolan till typ fyra eller nåt. Klockan tre ska jag Maja och Fanny gå och visa runt lite här på skolan. Så nu ska vi få käka igen, pizzzzza! Nice
HEJDÅ

MAJA STINA SIIRTOLA

Sitter i skolan nu, blir chillllerilll hela dagen typ för det är öppet hus på skolan. För att skolan fyller nämligen 10 år. Och det är så roligt att Maja sitter berdvid mig just nu och skriver av det jag skriver. Vilken TÖNT! Bara för det tog hon bort allting nu. Men här kan nu besöka hennes blogg! 


utanför just nu


Äckligt väder det är just nu, ser typ ingenting. Blir iallafall lite bättre imorgon enligt yr.no. Tyra kom hem till mig och vi gick ut och gick i dimman i en och en halvtimme typ. Sen satt vi här hemma vid datorn bara. Nu ligger jag i sängen och ska skriva lite på fackuppsatsen. Seeeen sooova, goodnattt

VÄRLDEN ÄR ELAK JAG SER DET VARJE DAG

lyssnar lite på andreas grega just nu och snart ska jag lägga mig och kolla på sex and the city. imorn har jag lite sovmorron sen efter blir det stan med mamsen.

PJUTT

nu ska jag vara väldigt duktig och plugga, får väl se hur det går... men måste verkligen bli klar!!!!!!! fick lite skäll av agge idag också, och fick ännu mer skäll när jag började skratta lite, verkligen inte bra johanna........
men igår kollade jag iallafall på one tree hill, jag väntade hela tiden på att det skulle hända nånting men inte gjorde det det eller.. tills i slutet och pang! fyfan vad sämst. :( bajjsapa
justja och nu kom jag på att jag måste kolla på gossip girl också för rebecca sa att det var bra. pluggandet får helt enkelt vänta.

Klänning

Min klänning som jag skulle ha på skolavslutningen kom i måndags.. men fy bubblan vad fult den satt. Såg mycket bättre ut på bilden. Så ska nog åka in till stan någon dag och kika efter en snyggare. 


Lalalallaal

Sitter i skolan och försöker skriva på min fackuppsats... men kommer ingen vart! Ska till tandläkaren idag, och hopppas att jag får en tid när jag ska få ta ut tandställningen. 



PEACE

helllooo bloggish. skolan idag gick apsegt kan jag lova. och as fint väder var det, så sugen på att åka hem hela tiden och sola så jag sket i sista lektionen för vi hade ostpär och jag hatar han och han hatar mig. men självklart blev det molnigt och det gick inte att sola så jag har lagat mat och kollat runt lite på skolavslutningskläder. hittade ett par skor som mamsen fick stå för och nu letar jag efter en klänning. hittade en asfin men självklart är det massa krångel med att beställa den. så får se hur jag gör.
aja nu ska jag snart på träning och träna skiten ur mig sen är det hem och plugga lite som gäller.

sitter i solen...

och steker just nu, fast det är molnigt. Eller mer disigt. Men vad jag det, skönt i allafall. Laddar lite inför matchen ikväll. Är taggad, men har väldigt mycket träningsverk... 
Pluggga måste jag också göra, så det ska jag snart ta och göra. Hejsvejs.

bild från google

bilder från idag





THE BEST

vi är så jävla  bra alltsååååååååååå.... i semifinalen vann vi på sudden så skönt, sen i finalen mötte vi ett lag som var fyra i sverige och vi spelade jämt hela matchen och förlorade på sudden bara för att domarn var helt störd och kastade bollen till dom annars hade vi kanske vunnit. men silver är lika bra det nästan och imorn är det match igen mot gustavsberg.
men nu är jag super trött och jag ska snart lägga mig och kolla på en film och äta lite godis.

UTAN KLÄDER I REGN

snart åker vi tillbaka till märsta och spelar semifinal mot bolton. här regnar det som sjutton, får väl hoppas att det är fint där borta men det vore rätt kul att spela i regn :d aja, önska osss lycka tilll..

LET ME LOVE YOU

underbart väder idag i märsta. soligt och 20+, och fem handbollsmatcher på det! härligt. gick iallafall rätt bra för oss, vann två, förlorade två och spelade en oavgjord. gick vidare till a-slutspel som är imorron.
nu är jag dödstrött men jag ska leka lite med lina tror jag. pusss

så här roligt hade vi i torsdags




fredag



kakhusets
Bra uppdatering här..
Tränade igår, sen efter träningen var jag med Johanna Maja och Tyra. Gjorde inget mer än att prata och käka godis typ. Myspys. Vid två ska jag dra in till stan med min mammmaa, ikväll blir det att umgås med mina tre favoriter.

toorsdag

Vi vann matchen igår. Hur skönt som helst!
Maja och Johanna sov kvar här hos mig. Idag har vi ingen aning vad vi ska göra förutom att vi har träning ikväll.

TO DIE FOR - 20 MAJ



12MAJ

åt helvete med nationella säger jag bara. kasst gick det verkligen, menmen det är ju helg nu vafan! underbart.
kanske drar med mig mamma till willys i skutte som öppnar idag så kan jag handla lite godis tills sleepovern ikväll, as billigt juuuue.

handbolll


Sista skoldagen sen heeelg. Helgen kommer att bestå utav massa handboll för min del. Ikväll är det match. Imorgon träning, lördag och söndag en liten cup. Niice!

lalala

Den 25e kommer min skolavslutningsklänning och skor. Hoppas jag! Super niiiice 

Nu ska jag sooova, godnatttt

hjälp

Någon som vet någon bra butik elller hemsida där man kan köpa snygga navelpiercingar? 
Vill helst bara ha helt vanliga och inga dinglade saker..



I THINK YOU THINK WE THINK

äntligen är praktiken klar, bara nåra veckor kvar till skolavslutningen ocksååå. niiiz
fick en bukett när jag sluta också, generöst vaavvavava?
tränade nyss och det gick åt skogen, jävla helvete. har match imorron mot spårvägen, håll tummarna så vi inte åker på pisk. efter det blir det sleepover hos lina-det-är-nå-fel-på-mig-wassberg.
nationella prov på morron också, så jävla kuggad kan jag tala om för er.
ville också säga att jag har beställt massa kläder och jag har ingen aning om hur jag ska kunna betala för det... förhoppningsvis, om min mamma är på bra humör, kanske hon kan bjussa på lite stålarr, men barakanske. (jag vet att du läser det här)
aja nu ska jag massera mina benhinnor litegrannnaa och kika cougar town

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej


Blev hemma från skolan idag. Orkade verkligen inte gå upp från sägen på grund av värsta huvudvärken. Tränade iallafall nu på kvällen. Och nu tänkte jag kika på Desperate housewives, men självklart är båda apparaterna upptagna. Jävla hockey! Så tar en dusch nu som jag tänkte ta i pausen. Hehehehehehe, men hejdåååååååååå

dags för skolan...


Som jag har längtat till efter denna roliga helg. Eller inte, pallar inte skolan och helgen gick as fort men roligt har jag haft det. Nu ska jag ta på mig kläderna och sen cykla till lilla skolan. Ha det braaa

någon mer som tycker den här reklamfilmen är härlig?


ME LOVE YOU VERY MUCHO


better together


Nu ska jag en sväng till mormor och morfar och käka där. Sen ikväll är det träning i spåret.

igår

Var vi i stan ganska länge och hade det roligt. Älskar dom där konstiga flickorna så mycket! 


















I choose you


Snart kommer Tyra. Halv sju åker vi in till stan och kikar lite med Johanna och Maja. Får se vad vi gör sen och hur länge vi blir kvar. Ciiiaao

Några bilder från i torsdags












Bjuder på de suddiga bilderna






Hade det skoj igår!
Ikväll blir det stan med Johanna Tyra och Maja

HIT THE FLOOR

ikväll är det lagfest som gäller!

Vini, vidi, vici


Äntligen fredag. Hur skönt som helst. 
Nu ska jag fixa det sista och bege mig till skolan. Sista dagen jag och Maja står skolpolis också, greeeat! 
Ha de götttttttttt!

Sååå fixat och klart

Okej, det här får vara en tillfällig header. Men både jag och Johanna var väldigt trött på den vi hade och ja, den var gräslig i våra ögon. Hehhe. 

Nu ligger jag i sängen och kikar runt på massa bloggar. Håller på att dö av längtan till sommaren gör jag också. Med godnatt!


brillls


Synd att jag inte passar i sånna här brillor. De är så snygga tycker jag. Men jag har helt fel ansiktsform för dem tycker jag.

JAG LEVER I EN ILLUSION

första matchen med vårat nya lag idag, tagggg! mot forsbacka är det iallafall, och vi ska spöa skiten ur dom.
idag har jag klickat hem massa mer kläder från h&m, det är beroendeframkallande kan jag lova!
skönt som fan att det inte är nationella imorn, hade läst fel. men nu ska jag packa matchväskan för första gången på hur länge som helst..
hur fina är inte dom här ringarna då??? give me

sommar nu tack!


Kom hem för ett tag sedan. Ska plugga lite nu sen har vi samling halv sex. Ska spela match mot Forsbacka. Är hur taggad som helst!

stalljolla

JAG TYCKER DET LÅTER SOM EN BRA IDÉ JOHANNA FRISKMAN. HÅLLER MED DIG TILL TUSEN, DET ÄR ILLA. JAG DÖR UTAV ATT SE DEN. SÅ SNART SOM MÖJLIGT!!!

lillpinglan

LINA WASSBERG VAD SÄGER DU OM ATT GÖRA OM BLOGGEN SÅ SNART SOM MÖJLIGT?
KAN INTE ENS KOLLA PÅ HEADERN UTAN ATT BÖRJA SKRATTA, DÅ ÄR DET ILLA...

lite nytttt







Skulle bara handla örhängen hade jag tänkt. Men det var rea på Gina. Väldigt bra rea, typ 19 kr/plagg eller 29 kr/ plagg. Perfekt, handlade lite baskläder som alltid är användbart. Allt det där på bilden blev 175 kronor typ. Om man räknar bort hörhängena. HIhihihi niiice säger jag. Och nu säger jag godnatt!

MONDAY YOU CAN FALL APART

kollar på sista andra avenyn avsnittet nu. :((( saaaaid.
imorn är det praktik som vanligt sen på fredag är det nationella prov i matte tror jag,  fyfan vad jobbbigt.
fick hem ett till h&m paket idag också, som innehöll två tröjor. niiiz

onsadag

Hade nationella i no i dag. Kändes ganska okej, men när det väl gör det för mig får jag piss i betyg. Så vi säger att det kändes bajs! 
Slutade typ 10 i elva kanske, hur skönt är inte det? Nu sitter jag hos mormor, ska snart ta bussen till stan och kika lite. Sen när jag kommer hem måste jag skriva lite på fackuppsatsen! 
Heeeeeeeejs


show me how to live

Jag är väääldig trött nu, ska försöka somna i tid idag. Det behövs här. Måste ju gå upp typ en halvtimme tidigare den här veckan bara för att jag och Maja är skolpolis. 

SNYGGGA GLADA LINA

all you have to do is show it

Låg på altanen hos mormor i solen efter skolan. Somnade, hur skönt är inte det? Att somna i solen. Så underbart! Vill bara att det ska blir varmare i luften och sluta blåsa kallt!

Egentligen borde jag plugga så jag har det gjort. Men orkar inte. Måste läsa häftet vi fick också där det står lite om det som no nationella kommer handla om i morgon. Men nej, chilllar lite till innan träningen. Inte ok! Fast skööööönt.


BÄRS É LIVET

nationella provet gick skapligt, svååårt iallfall. nu gör jag ingetning, chällllar lite med livet. funderar på om jag ska färga håret kanske. ikväll är det träning och jag är inte taggad på det, har ont i mitt huvud......
och min bror blev magsjuk imorse också, om jag åker på det då jävlar!! usch fyfan, finns inge värre.

don't take me for granted


Jag har frysit nästan hela dagen idag, skitjobbigt. Sitter och fryser som fan nu. Inte okej! Ska kika klart på hollywoodfruar nu, sen ska jag försöka lägga mig i tid.


lolliopppp


Sitter i skolan nu. Håller på med fackuppsatser. Kulkul, lite iallafall. Två lektioner kvar efter den här. Sen efter skolan ska jag vara med Maja. Och sen Johanna med när hon kommer hem. Hejsvejs.


Min helg

Fredag
Åkte till Johanna direkt efter skolan. Fixade lite där sen drog vi till Maja och grillade med massa tjejer och så kom det massa annat folk senare.




Lördag
Tog det lugnt på förmiddagen och så med Maja och Johanna. Åkte in till stan och fikade en sväng. Senare på kvällen kollade vi på film med Tyra. Jag sov hos Tyra




Idag
Gick upp tidigt och följde med Tyra till Älvkarleby för hon skulle tävla. Duktig flicka. Åkte hem vid ett, två. Solade lite på altanen hos mormor. Sen gick jag ut med Maja och Johanna. Har varit ute nästan hela kvällen. As kul. Imorgon kommer det förmodligen upp en film på tre töntar.








high on lifeeee

Rolig kväll igår. Sov hos Johanna med några. Och jag tror att jag aldrig har skrattat så mycket på morgonen så som jag gjorde imorse. Hahaha. 

Ska nog bara chilla lite med Maja och Johanna nu sen ikväll åker vi till stan och fikar. Tyra också om hon hinnnner! Seeeya

RSS 2.0