tisdag


Maja och jag
En lektion idag. Ska ha så 7-8 veckor fram över. Hur skönt lät inte det? 
Umgicks lite med miin mamaaa efter skolan. Sen åkte jag hit till pappa och har bara legat i sängen. Ingen träning blev det för mig i dag för jag känner mig inte helt ok i halsen än. Ska ta en låång sköön dusch nu, seee ya!!!

The Romantics


Den verkar bra tycker jag. Filmen har premiär den 10 september i USA

have you see the world


Har flängt runt med Tyra i helgen och haft det skoj. Ont i halsen har jag fått också, inte OK! Skuuula imorgon, jag längtar. Heheh, men hööörs dåå. Hejs

290810

i helgen har jag enbart chillat. inatt sov jag bedrövligt, trodde helt seriöst att jag skulle dö så jag ska nog krypa till kojs snart. ska kika på grown ups och tagga skola imorron, börjar med riktiga lektioner så jag slutar halv fem, kill me.

Tjohohojhoho

Söt flicka
Fick inte vååra datorer idag... och det suger! På måndag har vi matte test eller nåt, kul? Näe! 
Just nu ligger jag och chillar i min säng. Väntar på att  Tyra Myran Sicksack strumpan Tyris Aulin ska sluta. För då åker vi hem till henne. Sen till hennes syster på kräftskiva.  Seeee you later

take me hooome


Dags för skolaaa, seeee you!

im like a bird

Åkte till Ikea efter skolan med mammmsen och systeryster. Käkade och och kikade lite. Kom hem vid sju ungefär. Har bara legat i sängen sen dess. Så jävla trött i kroppen. Träningsvärk så det stänker om det!
Lite bilder från skolan


niiice scheema


:(

tröööttt


Nu är Lina Wassberg trött. Ska kika på film ett tag nu. Sen ikväll är det första inomhus träningen. SUPER NICE!

DET KÄNDES SÅ RÄTT, HUR KAN DET DÅ VARA FEL?

idag började jag i skolan igen, och imorron börjar inomhus träningarna med handbollen!
ett plus i kanten att jag är ledig tills på fredag, då det är någon olympiad med skolan.


bad uppdate


under sommaren. Jag vet! Blir nog ändring på det nu när skolan börjat. Första skoldagen var ju idag. Hamnade i en bra klass. Bp1b. Super! Kommer att ha hur roligt som helst under de här tre åren.

BÄSTA

Because tonight will be the night that i will fall for you

NÅT FÖR DIG LINA?


HEJ BLOGGEN

Nu var det ett tag sedan, men jag försöker utnyttja tiden av mitt sommarlov så mycket som möjligt! Kännnns inte direkt som sommar just nu då men... regnar och jag o Tyra ligger i min säng med massa ljus i rummmmet! MYS med stor bokstäver... ska snart cykla ut en sväng, sover hos strumpan min. Pussssssssssssss!

NO ONES GONNA LOVE YOU THE WAY I DO

tänkte bara säga att jag lever och chillar galet nu sista veckan på sommarlovet..
snart åker jag hem till wickan för lite partaj, får se om vi stannar eller drar vidare!


love at first hiccup

Tycker den här verkar lite smårolig och bra

Öregrund

Har varit i Öregrund i helgen. Hur roligt som helst!




niiice


Uppsala time

Jobbigt att gå upp tidigt, men man måste nog försöka vänja sig med det snart... Tåget går 20 i,så nu ska jag ta en macka och sen ta cykeln till tågstation. Dags för shopping, fast jag önskar jag hade mer pengar................ hehehe
'
snyyygggt

JUST THE THOUGHT OF YOU CAN DRIVE ME WILD

är hos majsan nu, ska kika på film och mysa sen kommer toniboy och joinar oss.. imorn bär det av mot uppsala för lite shoppping! 
 


1 augusti 2010


I fredags..
Det är 22 dagar kvar tills skolan börjar, fyfan! Men det ska ändå bli roligt att börja på en ny skola och i en ny klass.
Jag har haft lite kompisar som sovit här i går och idag i allafall. Inte så mycket sömn men. Trevligt har det varit. Idag övningskörde jag för andra gången. Hahah, det är as roligt. Ska hem till Tyra sen, ingen aning vad vi ska göra men. Imorgon far jag till Uppsala under dagen med Maja Johanna och Toni.

RSS 2.0