livet har sina goda stunder

har precis kollat klart på desperate housewifes. ska träna lite till hemkunskaps provet. kommer typ ingen vart och inget fastnar i skallen. men det är som det är.
idag har jag bara varit i skolan, solat, pluggat lite, lite! och tränat.

håller på att längta ihjäl mig tills på måndag! fyfan vad skönt det ska bli att komma bort ett tag, till värmen.
men nu ska jag plugga lite dårå, sen ska jag försöka lägga mig i tid. puss och godnatt / lina

en blild från kreta förra året:
syrran, jag, erika,


ledig dag i Krakow

nu ska vi iväg till stan och shoppa lite, ledig dag idag ju.
sen ikväll tar vi natttåget till tyskland och är där i tre dagar, sen kommer jag hem, har lite smålängtan faktiskt.
puss/johanna


måndag - en vecka kvar!

hej och hå. idag har jag hunnit med mysket känns det som.
först var det skola, gick väl bra. efter skolan tog jag sällskap med maja och moa hem. jag och maja gick till mig en snabbis sen ner och solade. efter det åkte jag mamma och elin hem till mormor och morfar och fick käk. sedan åkte vi hem, jag satte mig direkt och pluggade. har suttit här i typ 3 timmar nu. pluggat massa matte, gjort klart engelskan och tränat på hemkunskapen. har så mycket nu innan vi åker till thailand, vill ju helst inte ta med mig massa plugg dit, det är ju inte så att man sätter sig och pluggar på en semester. men lite måste jag nog ha med mig.. har två prov direkt när vi kommer hem, suck!
aja, måste fortsätta att plugga nu. hejdå / lina

bjuder på bilden

Auschwitz

nu åker vi iväg till auschwitz.
skirver mer ikväll, & lägger kanske in lite bilder.
puss/johanna




godnatten

ja och moa ska snart sova, ska till ett koncentrations läger imorn och idag har vi varit i saltgruvan, rätt häftigt där, allt är typ gjort av salt.
igår åkte vi tåg tretton timmar, från tyskland till polen. vi har iaf ett fräscht hotell, nybyggt och så.

nu ska vi sova, godnatt!
/johanna&moa


du får inte ha mig som din dröm när jag vill vara din verklighet

sov hos maja från fredag till lördag. när vi vaknade kollade vi på film och så. jag åkte hem vid två kanske. för maja skulle till sin mormor och morfar. jag gjorde inte så mycket mer än att sitta vid datan. sen kom maja hit, vi gjorde mat och kikade på robinson. sen kom petrus och emil hit. var här en liten stund sen gick vi ut, så kom otto. var ute ganska länge, sen gick vi hem till otto. satt och pratade en masssa. sen gick jag och maja hem hit och sov.


maja ida och jag i fredags.


idag vaknade vi vid tolv tror jag. maja åkte hem vid ett kanske. jag har bara duschat och pluggat lite sen hon åkte. måste plugga mer också, har ju hemkunskapsprov på fredag, måste verkligen läsa på det nu, typ ingenting fastnar i min skalle.
och jag saknar johannaaa.

fredag

skolan gick bra, jag och maja gick hem till henne. bakade lite och kollade på tv. sen gick vi hem till mig, gjorde inte så mycket. gick till hemköp och köpte lite godis. nu har vi precis käkat, är propp mätt! får se vad vi hittar på nu, ska nog vara med ida och några. och moster ska toppa mitt hår också, får se om det blir idag eller på söndag kanske. hejsvejs/ lina

Sitter på tåget till malmö

hejsan, nu är det typ en timme tills vi kommer fram till Malmö sen ska vi åka färja i sex(!) timmar sen är vi framme i roststock. Är inne på moas iPhone och det går inte så bra att skriva haha. Men nu ska hon få tilllbaka den, puss

Kärlekens ögon ser inga fel

Från och med jag kom hem har jag skrivit packlista, gjort matsäck för 2(!) dagar och packat.
Imorgon klockan 04.50 står jag på gävles tågstation med klassen, tåget går ungefär 05.25 och då åker vi till stockholm, där byter vi tåg & åker vidare till malmö. sen tar vi bussen till trelleborg. därifrån tar vi färjan över till Tyskland och sen åker vi vidare mot Polen. är i Polen i tre dagar sen åker vi till Tyskland och är där i 3 dagar, sen åker vi hem igen.
Moa har sin data med sig så får väl hoppas att det finns Internet någonstans där.
Annars så får ni ha det så bra här hemma så hörs vi om typ 10 dagar.
&min syster är så söt, hon kunde inte sova för jag ska åka iväg & hon ville så gärna ha en kram, och självklart fick hon det.
/en johanna med 115453424 grader resfeber!

hahaha hittade en bild från skolavslutningen i 7an!
se&njuuuuut

Grattis Therese!

Just nu är jag super stressad ska åka till min kusin som fyller hela 20 år, och jag är inte klar.
Ett tips, var inte stressad när du tar på mascaran!
Vi hörs ikväll, puss/johanna♥


när du höjer blicken blir allting möjligt

skolan gick bra, hade det riktigt roligt med maja. haha! fick skippa sista lektionen pga ingen lärare, men vi fick en läxa istället till imorgon. så jag gick hem till maja och gjorde den. sen gick jag till johanna.

kom nyss hem därifrån, lämnade lite saker och sa hejdå för imorgon åker hon til polen/tyskland. nu ska jag göra engelska läxan som ska in på tisdag, gör den nu så har jag det gjort. sen måste jag träna till hemkunskapsprovet vi har nästa fredag. sen ska jag väl käka lite och ikväll är det träning.
hejsvejs/lina

Du tror du äger jorden som du står på

Nu ska jag gå ner och äta våfflor med the family sen åker jag till stan med mamma&pappa ett tag.
/johanna


skolan gick bra idag, fick 18/20 på g matteprovet. slarvfel var det, surt. får reda på hur det gick på vg delen imorgon. nu har jag packat lite, så kommer mamma snart och hämtar elin och mig, så åker vi hem till mormor och käkar voflor. senare ska jag ut och jogga med maja.


I try to kill it away but I remember everything

Haft ont i magen hela dagen idag, och inga tabletter hjälper, hatar det.
Men jag blev iaf på lite bättre humör när jag fick reda på att jag fick vg på nationella provet i svenska uppsatsen.
Skulle ha solat direkt efter skolan men det var så mycket folk så jag solar nog imorn istället.
& ikväll ska jag&ida på bio här i skutskär,
/johanna


*

Haha idag i skolan höll jag & moa på att åka hiss upp och ner hela tiden, sen när vi skulle göra det efter nästsista lektionen med sebbe&eddie så fastnade den! fick världens panik, men lärararna brydde sig inte typ. dom ba, men låt dom vara kvar där ett tag. haha helt störda var dom, men sen efter en halvtimme var dom snälla och hjälpte oss ut.
Aldrig att jag åker hiss nå mer kan jag ju säga..
Men det var ju tur att vi var fyra, hade varit värre om jag var själv.

Moas bilder


den stålthet vi har, lyfter oss upp till morgondagen

efter skolan åkte jag hem till mormor. gick direkt ut och gick en bit med slatan som var där hemma. sen när jag kom in fick jag lite käk sen låg jag i soffan och kikade på film, myys!
när jag kom hem satte jag mig vid datan en stund, sen gick jag ut och gick med johanna. det var jävligt kallt måste jag säga, vart tog vårvädret vägen? usch.. vi gick in till johanna och tog en varm kopp choklad istället. sedan kom pappa och hämtade mig. nu ska jag nog gå och kika på spårlöst, hejsvejs / lina


I wanna be famous

jag och mamma åkte in till stan efter skolan, växlade pengar och handlade bland annat en mjukisdress som jag ska ha med mig när vi åker.
& jag vill bara säga att jag har världens snyggaste resväska, rosa!
men nu ska jag ta på mig lite varma kläder och gå ut & gå i kylan med lina, jag som trodde det skulle bli vår men nejnej, istället börjar det snöa! usch&fy..
/johanna

nobody knows

Har ju varit i enköping hela dagen, både roligt & tråkigt, kom hem med två nya parfymer också.
Nu kollar jag på one tree hill, efter det ska jag kolla på gossip girl, till det blir det pizza!
Sen ska jag kolla på beck också, och imorn åker jag&mamma till stan och handlar det sista till polen/tyskland resan.
/ Johanna


you're the one that i want

kom nyss hem från enköping.  jag och johanna följde med johannas mamma och pappa och kikade på alvas handbollsmatcher. har varit där hela dagen. och ja, har varit med johanna hela helgen, kulkul! nu sitter jag och pluggar lite, sen blir det one tree hill och gossip girl. efter det måste jag duscha, sen blir det nog beck. hejsvejs / lina

right here tonight


this is the part where the end starts

Nu har jag och lina precis fixat oss, och snart åker vi till stan och äter lite mat, och vi har ingen som helst aning om vad vi ska hitta på idag, får väl se hur det blir. puss/johanna

röd klubba=röd tunga


Theres nothing else I can say

Jag&lina åkte direkt in till stan efter skolan, skulle ha köpt massa grejer men självklart så krånglar bankkortet. så jag fick låna pengar av lina till mat och så, väldigt snällt.

Nu har jag och lina precis lagat mat, det blev pommes & hamburgare, mycket smarrigt!
/Johanna♥

Jag&lina 2006

i cant stop this feeling

sitter här med johanna nu. vi var ute och gick lite i skutskär ett tag. träffade på ida också och stod och pratade med henne. har inte gjort så mycket mer idag. efter skolan kikade jag bara på tv och satt lite vid datan. så skönt att inte ha nå plugg. vg delen på matte provet gick bra också. fast ska göra klart det på måndag. :) nu vet jag inte vad vi ska göra, men johanna sover kvar här iallafall. och imorgon efter skolan åker vi inte till stan. hejsvejs / lina


Your my world

Nu är jag inte lika glad, matchen är inte på torsdan innan jag åker utan den är flyttad till torsdan vecka efter, så jag kan inte vara med ändå, skit.

Och träningen är inställd ikväll också, rätt skönt med tanke på att jag måååste plugga, så nu kan jag ta det lugnt, kanske passar på att städa rummet. det kan behövas /johanna

it's easy if you try

kom ut från duschen för ett tag sedan. kickboxningen var skitrolig, jobbigt också. kommer nog ha mycket träningsvärk imorgon. käkade lite fruktsallad nyss, hur gott som helst!
jag måste nog träna lite matte nu tills imorgon, hann inte göra så mycket idag. men först ska jag gå och värma en riskudde eller vad det heter..det är så kallt i mitt rum, elementet funkar typ inte. hejsvejs, / lina

LYCKA

Jag är glad glad glad! våran sista seriematch skulle jag egentligen inte kunnat varit med på för då är jag i polen&tyskland. men den är framflyttad till torsdan, så jag kan vara med, jag blev såhäääääääääär glad när jag hörde det!
& Jag blev ännu gladare när jag kom hem och såg att mina vita converse hade kommit, mina förra hade jag nog använt liiite för mycket, helt trasiga var dom, så idag åkte dom i soporna!

Jag kom iallafall hem från kickboxningen för inte så längesen, det var grymt jobbigt men roligt, så får väl hoppas vi kan gå dit flera gånger.
Snart ska jag lägga mig och läsa en jättejättejätte bra bok och sen ska jag nog sova,
/ Johanna


Jag & moa hade lite tråkigt innan spanska lektionen skulle börja, så vi
skrev upp och ner, bak och fram och nog på alla möjliga sätt man kan
skriva på. Haha ja, ni ser ju hur det ser ut här tex

take me to your heart

hejhalllå. kom hem från skolan för ett tag sedan. matteprover var hur enkelt som helst, gick jättebra. men nu ska jag packa lite grann så kommer pappa och hämtar mig om ett tag. när jag kommer hem dit ska jag träna lite matte tills vgprovet imorgon. sen kl sju är det kickboxning som gäller. / lina
några bilder från skolan;


sitter i skolan nu och har svenska, det suger!
håller på att göra en powerpoint redovisning men jag är klar så jag sitter bara och slappar, ikväll är det kickboxing med handbollslaget! /johanna

I hate this part right here

snart kommer maja , sen klockan sju åker vi på handbollsträning,
men nu sitter jag här och nöter ut den här låten!

pussycat dolls- i hate this part

puss /johanna

VÅRKÄNSLOR

börjar kännas som vår nu faktiskt, solen lyser och det är inte ett dugg kallt.
härligt, det är så jag vill ha det!
får väl hoppas att snön smälter bort snart, så att sommaren kan komma. /johanna

too good to be true

hejhej, riktigt skön dag i skolan idag lär jag säga. och härligt väder är också, tummen upp för det! skulle vilja ta en promenad nu, men måste plugga. känns som jag inte kan någonting till provet och läxförhöret till imorgon. usch..så måste sätta igång med pluggandet nu. sen vid sju är det träning.  efter den blir det väl bara dusch, plugg och datan. hejsvejs / lina

20 dagar kvar!

back for good

efter skolan var jag med johanna. alltid lika kul, skratta
mycket. hon åkte hem runt halv åtta, jag har bara suttit i
soffan sen dess, nu måste jagnog träna lite på
spanskaglosorna som vi har till onsdag och matteprovet
vi har då också. sen kl 9 ska jag kika på spårlöst.
hejsvejs, / lina

bjuder på denna bild på mig. och på den som johanna la upp tidigare ;)

What goes around comes around!


Hello, efter skolan har jag bara varit med Lina, känns som om vi inte har varit på evigheter, men jag såg henne senast igår..

Vi har typ bara suttit vid datan&kollat på teve. och nu är jag hur trött som helst, sov ungefär 2-3 timmar inatt..
Hade nationella prov i engelska idag också, gick väl hyfsat på läsförståelsen men på hörförståelsen gick det inte lika bra, det var skitsvårt! 
På onsdag eller torsdag nästa vecka ska vi skriva uppsats på engelska, haha får väl hoppas på det bästa men jag tror nog inte det kommer gå så bra.
Men sen har vi inte nationella prov förns i maj, och det är ju ett tag kvar till det!
/Johanna♥


Björn Gustavsson!


Jag älskar Björn Gustavsson.
/ Johanna

every singel moment i thinking of you

Jag och Johanna vaknade runt halv ett skulle jag tro. Johanna åkte hem vid tre. Jag tog en långdusch, sen satt jag bara lite vid datan. Käkade nyss mat, nu ligger jag i soffan och kikar på Den rätte för Rosing. Efter det blir det One tree hill, Gossip girl och massa annat. Hejdå / Lina

Det gör ont att veta, men lika ont att undra

kom nyss hem från Lina, mamma kom och hämtade mig så åkte vi förbi affären och handlade lite, fick en brun utan sol &en bok,  boken ska jag ha med mig tills vi åker till Polen/Tyskland, bara 12 dagar kvar nu! gud vad skönt det  ska bli att komma bort ett tag.
nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag plugga lite. / johanna

i will be right here waiting for you

hejhej. jag och johanna sitter här med en varsin laptop nu. kikar runt lite, drygar me folk och sånt, finns typ inget att göra. vi ska dygna också har vi bestämt, får se hur det slutar. och vi får se om jag kommer orka bloggaockså, tog ju bort min blogg som jag hade. jag och johanna har väl inte gjort så mycket idag, typ skrattat för det mesta. kikade på melodifestivalen, fattar inte hur marlena ernman vann. haha. hejsvejs / lina

bilden är sen i somras


är det ett skämt?

är det ett skämt eller vann Malena Ernman melodifestivalen 2009?

jag & lina fick ett ryck och gjorde en blogg tillsammans.
nu ska vi hem till lina, fast först ska vi åka och köpa lite chips & sånt tills ikväll när vi ska kolla på melodifestivalen.
puss/johanna

RSS 2.0