FALLER JAG NU GÅR JAG SÖNDER

färgade håret igår, svartskalle nu typ hehe.
bilden hör ej till

sandhamn


haha...

.

Kom hem typ runt 6 igår. Åkte hem till Emma senare och tittade på film med henne Maja och Johanna. Vi sov kvar där också. Har bara tagit det lugnt idag och fixat med alla mina bilder och skit på datorn. Ska vara med Tyra ikväll iallafall. 


Bilder från helgen kommer sen :)

ciao


Ska snart åka till Sandhamn. Som Johanna skrev så kommer vi hem på söndag. Ska bli lite dåligt väder där nere enligt några vädersidor.. men hoppas på att det blir bra. Hejsvejs

BYE

åker till sandhamn imorron med bästa tjejer, kommer hem på söndag!
nu ska jag lägga mig och kolla på the last song och käka lite godis.

alalalalong


På tåget påväg till Polen...schnygggtt
Jag och Tyra gick på bio igår. Det blev Beck - levande begravd. Den var skitbra tycker jag. Läskig, höll på skita på mig ibland. Tyra det smarthuvudet hade visst sett den, och det kommer hon på några minuter innan vi ska gå in i salongen.

jippiiie

Mobilen fungerar, SUPER! Bilderna och musiken på datan är tilllbaka, SUPER!

Ska fixa lite nu, sen ska jag vara med Myran, hejsvejs

bajskorv

Fyfan vad det inte går bra för mig nu alltså.... har min cp gamla mobil som det inte finns nå knappar på, och nu när datorn var startad så kom det upp någonting på tid som jag inte hann med att läsa för jag gick iväg när jag startade datorn, så kom jag tillbaka och så var det inte mycket tid kvar. Sen startas datorn som vanligt men alla bilder och skit är borta! FYFAN, lade ju över alla mina bilder från datorn hos mamma till den här för vi skulle fixa massa med den förr, så nu har jag jag inte mycket bilder alls..........

chillerillllele

Har varit hemma i Skutskär nu i en vecka, på detta sommarlov. Känns som mer men så är det ej. Idag har jag inte gjort mycket. Åkte till stranden med Johanna en stund på dagen, sen har jag bara chillat. Lagade lite soppa, duschade, kollade på tv. En behövande kväll för mig. 
Och jag tappade min mobil i vattnet i går...... icke bra. Har inte vågat kolla om den fungerar än, alla säger att man ska vänta några dagar. Så jag lyder alla andra.

one day at a time

Blev Kläcken på kvällen också med ett gäng. Var kvar där till fyra, då drog vi hem. 
Nu ska jag bara ta det lugnt och så. Sen ikväll kommer det some girls hiiit. Hejs

all that you have is your soul

Igår var jag bara hemma hos min mormor och så. Senare på kvällen cyklade vi till Älvkarleby, badade, grillade och chillade där med några stycken. Sen följde mina tre favoriter hem hit så spelade vi kort och så.

Vaknade för ungefär 40 minuter sedan. Ska ut till Kläcken med Tyramyra om ett taaag, seee ya

hey ya


Tandläkaren gick bra. Nästa tid har jag i septemper. Men de sa inget om att jag ska få ta ut tandställningen då. Så får vänta liiiiite till. Just nu sitter jag bara här vid datan i det fina vädret. Men jag orkar inte gå ut, för varmt nästan. Fast jag klagar inte, helt underbart ju. Men ska städa lite och så sen ska jag åka hem till pappa.

onsdag

Nu ska jag åka till tandläkaren i Tierp. Får se vad jag gör när jag kommer hem.

från igår

tisdag

Har varit hos Maja hela dagen idag och solat och badat. Nu bär det av till stan med henne Johanna och Emelie för lite fika. 


måndag

Kläcken hela dagen idag. Hur skönt som helst. Nu ska jag snart åka till Johanna där hon jag Sara och kanske Maja ska myspysa på altanen. Seee you


HEMMA

Och då menar jag hemmma i Skutskär. Skönt som fan. Men har haft det helt underbart i både Kroatien och i Göteborg. 
Nu ska jag och Johanna åka in till stan och kolla på Eclipse. Seeee yah

SWEDEN

är i sverige nu, kom idag. har shoppat på ullared och ska göra det imorron med sen åker vi vidare till partille cup!!

RSS 2.0