bläeäekdns

Rimbomatchen i lördags blev en ganska stor förlust. Dam matchen blev oavgjord, så vi kom två i serien. Vann Mot enköping med a-flick. Kom två i den serien med. Super duktiga!! Gjorde illa ryggen på sista matchen och åkte till sjukhuset. Aldrig haft så ont som jag hade då. Fyfan! Väntade på röntgen osv, passade på att röntga eftersom jag haft problem med ryggen ganska länge. Men allt såg bra ut och jag har ont. Men hoppas att det går över fort och blir som vanligt, för den lilla smärtan är jag ju van vid. Fast allra helst att det bli heeeeelt bra!!

matchhelg

Snart bär det av mot Rimbo för att spela match mot dem med A-flick. En hård och viktig match. Imorgon är det två matcher. Seriefinal med damerna mot Bålsta och en till viktig mot enköping. Måste vinna alla för att vinna serierna. Tagggggaaaaaaaa

5 ÅR!

Idag är det prick 5 år sedan jag och Johanna var för första gången! Tiden har gått fort, känns som det var igår!
En av de första bilderna på oss
Första övernattningen.

Alltid roligt med gamla bilder


Livet leker, skolan suger, vännerna äger, längtan ökar, Thailand nalkas, Lina slarvar.
Leva rullan, leva om, slå sig lös, frossa, sviira, ruckla. Häääääj jag har kul!

Lovleyyyy

Älskar att våren börjar smyga sig fram!

Torsdaag

Fick en kommentar om att vi skulle uppdatera blogghelvetet? Så jag gör väl det. Lovet flyter på, jag njuter varje sekund! Mina tre favortiter ser jag varje kväll innan jag somnar, (och mig själv) vilket är underbart! Det här har jag sysslat med i några timmar, utspritt i veckan, 6 timmar sammanlagt.
Pusshej

RSS 2.0