fredag

gammal bild
Godmorgon. Det måste ju vara något fel på mig. Vaknar alltid tidigt när jag är ledig. Ska kliva upp ur sängen nu och käka lite. Sen kanske jag åker till mamma en sväng. Ikväll blir det förmodligen mys med några busfior!

Kommentarer
Postat av: Ida siirtola

DÄR VAR DU JU BRUN. ÄGG

2010-10-08 @ 11:55:01
URL: http://idasiirtola.blogg.se/
Postat av: SB

Hej :)

Har du hört talas om Phoneras mobila klappjakt? Det är en tävling som arrangeras av Phonera AB. Som deltagare i Phoneras klappjakt har du chans att vinna delpriser varje månad men också möjlighet att vinna det eftertraktade förstapriset.



Om du undrar vilka priserna är så kan jag gärna berätta, i delpriserna varje månad ingår resecheckar, nämligen ett presentkort värt 10 000 kronor och du väljer själv vart du vill resa och med vem. Och så klart årets hetaste nyhet, en Iphone 4 kan bli din! Samt stort ljud i litet format, slimmade högtalare!

Det eftertraktade första priset består utav ett presentkort till ett värde av 40 000 kronor, även här bestämmer du själv vart du vill resa och med vem. Andra priset blir så klart en smart Apple Ipad. Och så får vi inte glömma tredje till femte priset som också här är dessa slimmade högtalarna.



Totalt så väntar priser till ett sammanlagt värde av 150 000 kronor för dig att ta del av. Du tjänar poäng genom att tipsa kollegor och vänner om Phoneras kampanj. Ju mer poäng du tjänar in desto bättre placering får du på rankinglistorna i tävlingen. Registrera dig gratis här!



http://www.phonera.se/klappjakten/click_ref?aID=2BhNfP

2010-10-08 @ 12:29:21
Postat av: olivia bjurström

jag är med och tävlar i en tävling som jag har länkat på min blogg, rösta på mig så får du en länk! :) tack på förhand :D

2010-10-08 @ 16:41:20
URL: http://oliviaau.blogg.se/
Postat av: Anonym

hemsk bild jaooo motherfucker

2010-10-08 @ 23:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0